Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 8, 2013

planning CNY manjung-muar-seremban-manjung

cuti dh apply sampai hari rabu ini
initially dalam kepala hotak plan nak balik jumaat pas kerja terus ke muar
sebab bawak adik dh rindu dgn omak abah
cuti2 mcm nie cuma layan femili je
itu lah kan
cuti2 mcm nie lah ada peluang balik kg
kalau aku berangan nk g holiday bagai sudah pastila raya aje aku balik
mungkin jee
last 2 week dapat kesempatan jjcm kat penang pon syukur Alhamdulillah
memandangkan badanku terasa xberapa best myb esok kot baru balik
plus td en.suami sms bgtau kapal xjadi belayar n dapat cuti sampai selasa
Alhamdulillah boleh balik sesame
padanle dia cm xberapa nk bkemas je 
slalu bz tnye mcm2 benda yg nk disumbat dlm beg

perjalanan manjung-muar makan masa lebih krang 7 jam
plus stop makanla merepek bagai xtermasuk jems
selalunya aku akan singgah seremban, the next day baru balik muar
tp kali nie terus sampai muar kot
balik nnti singgah seremban plak
semoga selamat perjalanan pergi dan balik nie
kat twitter dh kecoh dh jems sana sini
kat hiway pon boley jem xtau la mana nak selit agi
sekian




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails