Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 19, 2010

kemusykilan pasal nuffnang

entry jakun siket
lately aku tgk kat blog aku nie rajin plak iklan nuff-nang
best jgk sbb nmpk colourful siket lah blog aku
aku pon tak mengkaji secara mendalam lah konsep nuffnang nie
aku pakai tepek je nie
mule2 letak dulu kosong je
tak ada iklan ke pe
lame2 eh 3 port tue hari2 mesti ade at least 1 lah
yg atas tue baru2 nie ade

tp earnings aku takde la naik byk
skang nie rm3.00 hengget
meloncat jugak la aku tgk tbe2 ade earnings
heheh

yg aku musykil nie
aku dpt email dr nuffnang psl submit entry
maksudnye aku kena uat entry psl yg dia emel kat aku ke
aku rs ini 1st time nuffnang emel kat aku mcm tue
buntang gaks mata aku tgk 10k tue
kena lah mkn kat pizza erk
haritue baru je mkn kat pizza tp tak amek gambar
camno
lum gaji mcm kedekut siket nk mkn kat pizza


mengakhiri entry dgn kemusykilan melampau!!




8 comments:

rose0581 said...

aku lg la x paham pasal natang ni.....main tepek jer kat blog tu...sesaje..org letak nak letak gak..tp wat ape x tau....camner ko yer da ade earning tu nozie....nak kene wat camner...

Suliana said...

nozie,
pasal email tu, su ada dapt gak. dia nak kasi tahu event2/ contest terbaru anjuran nuffnang. so, kalau nozie minat, leh la join & buat entry & permalink kat diorang.. kalau nozie nye karangan best, leh la dapt hadiah ke....macam tu la..

Nozie Yusof said...

oo..'kalau nak' ok la..tp 'kena' kalu, mmg malas lah hambe

act karangan tak berape menarik..haha

ashra said...

hehe..aku pun buta IT lg.tatau pasal nuffnang ni.hubby la duk citer.bes gak ek.
tepek je la kan.le wat jajan.

a.k.a. apot said...

masih musykil

Nozie Yusof said...

nmpk menarik tertarik gak kan tgk blog ade blink2..

kak ros : cimane ade earning stue tatau la, tibe2 aje ade earnings.

rasenyer kena bace betoi2 kot nuffnang tue

Suliana said...

nozie, tetiba nak nyampuk :-)
earning tu dapat daripada iklan yg masuk tu la. utk iklan tu masuk, blog kita ni mesti ada unique visitors, selalu update, ramai followers. try baca kat blog kawan su : eyriqazz

Nozie Yusof said...

kirenye kalu lg ramai unique visitors, lg byk la kan earnings. mslh pblmnye yg kuar masuk dlm lingkungan org yg same ja..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails