Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 18, 2010

Fahry food battle

lg 2 hari fahry nk masuk 9 bulan dh
kejap je
isk

aku ade konflik siket dlm bab makan fahry
being mak yg malas
byk lg benda yg aku malas
mule2 fahry mkn nestum je
yea
nestum cerelac
to be specific yg brown rice

ade 1 ketika tue aku semangat
dgn 'vision' baru
semangat nk masak bubur fahry
berjaya buat bubur ngan ikan
tp fahry tamao
kembali kepada nestum

pastue siket introduce ngan puree pisang
dia ndak tp tahan ke nk bg pisang siang mlm
dia pon dh mule tanak kat nestum
so skang aku terpakse try alternatif baru
blender kat umah aku tue dh blend mcm2 yg bnd
belacan lah
cili lah
so mcm tak sesuei nk blend bubur fahry
pisang tue pon aku lenyek ngan garfu je

utk memudahkan wa n atuk fahry
aku beli lah mini blender just for fahry
dh lame aim blender nie
tmbh semangat bile puan awyn pon dh beli ini blender
huargh! mesti fahry syg mama lebeh kan

blender nie mmg menepati kehendak aku lah
wa senang
fahry pon mau mkn
paling feveret nasi + bayam, nasi + carrot tmbh ikan bilis siket
pasnie kena variety siket
fahry cepat buhsan mcm aku
haha
nie gmbr dlm website phillips lah
mmg main-purpose utk bby-food
worth to buy lah blender nie

hee hee


yg ini same jer ngan blender atas tue
cume bile dh tepek brand avent
harga nye jd mahal lah siket
same je kan rupe bentuk dia
kalu aku tak silaplah

semuge usaha aku nie akan berterusan
tidak lah berLUMUT mcm tempat yg aku nk pegi nnti
nnti nk mintak tips mcm mane supply baby food at bsitter
ayahfahry dh dptkan bsitter
harap2 ok lah
=D






2 comments:

~n0rliza 0thman~ said...

wah wah..beli blender baru yer..
aku pun tgh survey2 pasal blender yg ada dah ada problem..

btw, avent kan mmg attach ngan philips. tu yg panggil philips avent tu..

Nozie Yusof said...

tue la sape yg obses ngan avent nie myb tanak kot philips betoi punyer

aku ade dh blender, tp dh rase cili je..uat air soya pon ade rase cili. potong stim betoi lah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails