Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 6, 2010

SOGO WAREHOUSE CLEARANCE

KLIK SINI
sape yang berminat nak carik pinggan-mangkuk brand vision, corelle, corningware, pyrex & brand yg sewaktu dgnnye boleh la g tgk kat sale nie. buleh tahan byk jugak markdown dia, n compare ngan price kat lngkawi pon beza tak byk. cthnye vision set yg ade satu periuk yg paling besar hargenya RM 379. kat lgkwi pon harga RM300++ jgk rsnye yg itu

ini hasil tinjauan aku ngan liana lah tadik

yg lain2 tue tak masuk otak la, sbbnye same ja mcm dulu2.
kali nie baju baby + toddlers mmg byk gile
pigeon, anakku, poney, kikilala ke mmg melambak2 n murah jugak la
pa'kal la aku nie x byk duit, kalu tak mesti merembat byk
hurmm..teringin nak beli comforter baru
tapi kan..tunggu asben aku lah
bile la nk dpt backdate??

oo yea satu lagik
yg nie kat tingkat 7 tp bukan kat dlm yg kena tunjuk kad tue
ade gak brg3 baby
stroller 'little bean' cume RM 39.90
murah gile
baru 1st day
habis dh stok yg kaler biru
org tak stop beli yg tue
takde la cokia benar
nmpk kukuh la jugak
kat jian ke tesco tak dapek pon stroller 39.90 kan
giler lah

so sape2 yg tgh carik stroller utk anak tue buleh la check-it-out kat sogo wiken nie
ade gak brand lain
graco pon ade sale gak
pling mhal tak sampai 500 pun

hee
hee
hee
sekian pesanan khidmat masyarakat

3 comments:

Suliana said...

belum pegi lagi.. takut!! habis duit nnti, duit pun bukan ada sgt..hehe.. tapi, mcm tak tahan godaan la plak.. nak cari car seat aqil..ada ke yg rm 39.90?? hehe

Nozie Yusof said...

car seat takde plak tgk betol2..tp ade brand HALFORD tue. 39.90 tak ada, tp 399 ade..
same la nk svey car-seat jgk, tnggu sale my-dear kot nnti

rose0581 said...

sib baik la jauh ngan aku...kalo x...x leh tahan..kene shopping gak tu....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails