Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 3, 2010

MY MOST FAVOURITE WEDDING PHOTO CONTEST

kali ini aku join contest yg liza buat plaks
aku SUPPORT MEMBER kan NAJM?
hee hee hee
oleh kerana liza nie one of viking team jugek
make aku selitkan lah gmbr ngan budak2 kayak
tp liza tak ade plaks
hee hee takpe kan
kwn2 yg lain kalu nk noin buleh klik kat sini atau klik kat banner sidebar yea
PROMOTE pon ade markah kan?
=D

nama pengantin
azwar & nozie

tarikh perkahwinan
27 may 2007

cerita di sebalik gambar
gmbr nie amek mase lepas majlis nikah pg 27 may tue. majlis sebelah aku sehari je, pg nikah petang sanding..yg dlm gmbr kat atas tue sume budak kayak yg sampai petang sebelum tue. aku pon tak sangka dorang sampai seawal itu. kirenya malam 'manggulan' or mlm sebelum majlis kenduri ramai la yg teman aku tidur.
imagine aku dan dorang tidur kat ruang tamu bergelimpangan sekali dengan sedara mara aku. ayuz n budak2 lelaki je tak join tidur umah aku, sbb ehem umah bakal mak mentua ayuz dekat jer.
yg aku ingt makin malam, sume makin mengerekot sebab makin lame makin sejuk
ye la kan kat kampung
sian sbb aku tak mampu nk bekalkan selimut
aku pon trase gak kesejukan tue sbbnye aku bukan buleh tido sgt..haha
pagi : bangun pg dgn sejuk2 tue aku tgk sume ketap bibir sbb sejuk banget. paling aku ingt ayudiah le..nape aku ingt dia aku tatau, sbb dia yg tido sebelh aku kot
dh siap2 mekap bagai
peranten lelaki sampai
pastue aku nmpk sorg2 budak kayak lelaki
menyegih kat tepi pintu surau
see!!
note liza : gmbr nie bukan utk dipertandingkan. aku cume geram tgk muke din sengih2 mcm tue. ard pulak muke cuak habiss

mase akad nikah aku mcm lost dlm dunia aku sendiri
aku tatau nape
tok kadi yg nikahkan tue sgt2 la kelakar smpi tgn asben aku basah tak hengat!!
haha padan muka..tp aku heran kenapa mase akad tue, nik beroye nk dengar sampai tertongngeng mcm tengok kejadian kemalangan
aku cume nmpk nik je la uat camtue
bila saksi ckp SAH je..aku ingat najm pegang tangan aku.
aku dh selamat jd isteri org
ngee =D
masa salam-salam tue ayuz plak bgtau
'ko terharu tak rim dtg dr KL nk tgk ko nikah'
rim?
aku tak sempat pikir lah
tp
syukur lah dpt kengkawan yg mcm ini
gambar kat atas tue amek sebelum dorang nak gerak bertolak ke wedding geng kitorang ayu+ochee. alkisahnya pelamin kampung kan pakai platform biase aje. oleh kerana badan budak2 kayak tue sume 'kecik2' belaka..
udah berbunyi 'praaaakk'
cuak dah sume
tp ayudiah je yg cepat2 turun bwh
muke yg hepi ceria tue sumer nk cover cuak td kot
kenapa aku sorang je yg kena TUMBUK??
nape asben aku tak??
iyer2 je din nk tmbuk
siap ko DIN

heheh liza...entry contest nie panjang berjela
x pe kan??
aku tak kisah menang ke tak
tp kalau menang Alhamdulillah





6 comments:

~n0rliza 0thman~ said...

fuhh..memang panjang berjela2.. sorrylar aku takgi yg kat muo tapi yg kat soromban aku pegi kan hehe..
backlink tu -kalau org klik kat gambar/banner contest tu, derang akan sampai kat entry contest kat blog aku...so org leh join/baca syarat lah..

Nozie Yusof said...

aku bck link yg kat side bar je bleh la yea

valid la jugk yg seremban tue

hee hee

a.k.a. apot said...

ayudiahkan yg siap paling awal..lebih awal dr pengantin..
bestla kenangan tido longgok2 mlm sebelum pernikahan ko..huhu
dan juge..kenangan sesat berpandukan kad kahwin ko..

Nozie Yusof said...

sesat eh..itu la yg tak best dgn kad aku. sri, awa n yus sume lmbt sbb kad kawen aku

haha..nnti aku nasehat ngan aku suh guna peta lain

huhu

A.Y.U.Z.A.I.N.I said...

bukan maen pnjg lg dah karangan kau nih.. ade plak tu name aku disebut2...heheh..

Nozie Yusof said...

puas hati aku dpt tulis pnjg2..ntah bile lg aku buleh entry pnjg2 mcm nie

nnti lepas nie aku rajin tepek gambo saje

=D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails