Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 14, 2010

pre-pindah rumah v.1

MAY
month of anniversarry
27 MAY
genap la usia perkahwinan kami 3 tahun
mcm yg aku bgtau dlm entry seblom2 nie
novel legenda budak setan pon tak buleh lawan
LOVE STORY
aku ngan asben aku
haha..poyo

******

syukur Alhamdulillah 'rayuan' permohonan aku diterima
aku dpt surat penugasan tue semalam
2 hari seblom tue, staf USL dh call bgtau Pengarah dh lulus
siap ucap tahniah lagik
so skang aku tak teragak2 nk konpem carik umah ngan nursery
totally life-changed lah
aku ngan tempat kerja baru
fahry kena sesuaikan diri dgn nursery or bsitter
aku paling risokan fahry
mcm mane la anak mama nie nk adapt dgn environment baru
seblom nie dok ngan atuk n wa je
tibe2 kena dok ngan org yg tak dikenali langsung
harap2 dipermudahkan jalan

Alhamdulillah moving-matters nie myb tak berapa rumit
lori navy ade
perabot navy pon ade
budak navy pon ade nk cuci rumah
lg ape eh?
aku tinggal kena pk mcm mana nk pack brg umah kat KL
nmpk mcm tak ade apa umah KL tue sbb comel je kan
tp itu lah
bila packing sure menggunung jgk
kena sorting mane yg buleh buang terus
n mane yg buleh remain

kesimpulannya
tahun nie aku celebrate anniversarry dgn
upacara angkat2 barang
boleh jadi anniversarry paling diingati lah
hehe
AKU GEMBIRA!!




10 comments:

Suliana said...

kalau dah kenal org, payah sikit. macam aqil dulu la. tak pe, lama2 nanti dia biasa la tu. cari babysitter la nozie, murah sikit..kikiki

A.Y.U.Z.A.I.N.I said...

tahniah la ye pn nozie.. bln ni gak ke ko pindah.. xdapekla nk jumpa baby br aku..huhu.. nanti xdapekla nk join xtvt..anyway.. semoge brbahagiele hendaknye kt LUMUT nanti..

Nozie Yusof said...

aku 'berangkut' 28 nieh..meh la dtg lumut bwk baby, kite uat family day viking kat pangkor ke

=D

Nozie Yusof said...

sue : dh dpt bbsitter dh nie. asben akak tue ex-navy. moga2 dipermudahkan. isk berdebar2 nieh..

~n0rliza 0thman~ said...

huhu nozie..sedih campur gembira gak ni.. sedih pasal takde geng meronggeng hari jumaat dah..gembira sbb hajat ko tercapai jugak..=D.. 28hb eh pindah, cepatnye..tak dapat jumpa fahry pun lagi huhu..=D..
all the best dear..

Nozie Yusof said...

ade lg 1 jumaat lg kalu nk bronggeng cik kiah ngan aku

mkn nasi campur kat MV pon jln je

heheh

nurhareza said...

wahhh.. gumbiranya.. tahniah ek.. bila la pulak turn aku ni..

Nozie Yusof said...

reza : kengkawan doakan ko dpt ape yg dihajati. susah jgk nk dptkn tempat nie..family punye psl, malu pon takpe lah

heheh =D

rose0581 said...

nozie..jd ekk pindah LUMUT...biler tu?

Nozie Yusof said...

jadik..1 jun nie strt kat tempat baru.

hee hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails