Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 4, 2010

makanan kat KL semua makin mahal

aku sejak azali mmg kuat makan
haha
so hari2 mesti mau bfast, lunch lah
hari ini nk citer psl bfast sahaja
minggu nie aku tak pose sbb keadaan tak mengizinkan
favor spot aku nk mkn kat area maju junction nie
medan mara
fudkot tgkt 3
dgn kedai mamak kat pertama
last but not least tgkt 18
floor aku pon ade jual2 mknn
tue je lah
fudkot tgkt 3 tue mcm byk jugak la choice tp kalu udah 3 tahun kat sini tak ke dh abis choice
pastue baru2 nie dorang naikkan harga sume food
sume naik singgit
pejadahnye!! konon canggih la mesin cashier 'touch-screen'
oops!
soto pon nk jual 5hengget
kalu kat muar berganda lg sedap pon 2.50 je
tp kat muar la

medan mara ok siket lah
kalu rs2 kurg bajet bleh mkn buffet bfast 4hengget shj
amek ape je yg ade siap ngan air sekali
tp tdek la grand mcm buffet hotel
aku suke mkn situ sbb ade telur separuh masak
kalu amek byk mane pon kan still 4 hengget
jd aku suke lah
:telur separuh masak:
:nasi goreng kampung, baked-bean ngan kuew tiow:

kedai mamak tue same ja kaedahnye mcm kedai mamak lain
mahal jugak kan
yg paling murah mmg kat tigkat 18
ade kuih,nasi lemak, bihun
lately ade org letak laksam, nsi dagang n kerabu
nie pon sedap jgk
tp lame2 aku buring jugak lah

syukur jgk kat sini byk choice
kalu kat HQ terpakse la jgk mkn kat kantin tue kan
nk mkn sedap kena merayap jauh siket

Alhamdulillah masih ade rezki
pagi, petang siang dan malam


7 comments:

Suliana said...

sedapnya telur separuh masak tu. saya mmg hantu telur tu. tapi takut nak mkn selalu, kolestrol:-)kat mara tingkat berpa?? selalu gi mkn tgkt 2 je..

Nozie Yusof said...

buffet 4hengget kat mama chop papa grill yg kat bwh tue..sebelah ani sup utara

try la, berbaloi jgk. kat tgkt 2 best pg lunch sbb air murah. sume singget kan..

Suliana said...

oo..dulu pernah gak makan situ.. sekrg nak mkn pun tapau aje, kang bos bsg..huhu..

Nozie Yusof said...

heheh..sian bz. xpe..ade mase pegi lagi

=D

~n0rliza 0thman~ said...

owh.. sempat ngutuk HQ eh..memang pun dah bowink makan kat kantin tu.. tp nak wat camner..

lia said...

laaaa slama ni ko kat maju junction ker? aku ingt ko kat HQ jln sultan salahuddin sana...

Nozie Yusof said...

kat MJ la lia..smpi kan ko dh pndh kan baru tau

heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails