Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 29, 2011

edisi gambar comot

tgh tensen layan gambar dolu2 la best kan
haha 

tahun 1993~darjah 5 masa nie. mmg comot gile kan. aku pon xpaham kenapa amek gambo mase sume tgh pakai beragam. siap ade yg pakai baju kurung plak tue..oooo yeaaa, mase nie tgh rehearsal nk buat persembahan pentas MAHSURI. aku xmasuk, tue psl la aku pki baju sekolah

tahun 1999 @SAMURA~amek gambo sempenan nk masuk magz sekolah. sygnye magz tue hilang dh ntah kemana..ada gambar 1 batch kat dlm tue...huhu. name kelas adalah 5gigih. sikit lg aku nk masuk kelas hujung2 @ suam2 kuku. tp cikgi kata kelas 5 arif je yg pndi2, yg lain cikgi susun terabur. aku pon percaye je lah. yela kot sbb kelas aku ramai gak yg score aggregat under 10. masuk korum la jugak aku..hee hee
aku agak malu2 nk jumpe kwn sekolah yg SAMURA nie. entah la. pdhal masa awal2 aku register kat UTM, ade la suke dak SAMURA masuk UTM,mane2 je ade je la keturunan SAMURA. tue belom masuk senior lg tue. semoga aku kurang malu nk jumpe dorg la ek pasnie. mmg statement  ikhlas dr sudut hati nie...haha

tahun 1999~ngan geng2 jahat, geng sprinter. bukan sprinter yg lari 100m tue. tp balik prep awal sbb nk pegi mkn kat dewan makan. pernah kantoi x? sahih la pernah. meh aku kenalkan dgn kawan sekolah aku nie.
dari kiri ruby,aku la nozie, ezna, nadirah, izyan, noreen & aribah
dh lost contact ngan nadirah, fesbuk pon xjumpe. yg lain Alhamdulillah dpt dikesan..masing2 dh bjaya, ade dokter, ade lecturer, ade engineeer, ade kojer secret recipe

tahun 1999~gmbr kat dewan makan. yg best sekolah nie makan dorg dh serve. tinggal duduk makan je then kemas meja lah hntr pinggan kat kaunter. tray? ape tue? kdg2 je pakai tray, ari khamis kdg2 rmi yg poser dia suh la beratur sbb rmi xmkn. besen biru besar tue ape? nasik eh? lupe sudah!

tahun 2000~nie mmg tahun 1 kat UTM lah. pestime ikut dak senior g pulau besar. program underground plak tue. underground mean pegi pakai duit sendiri lah. naik bas dr UTM-larkin-kota tinggi-mersing. naik bot plak pegi pualu besar. best gile mase nie..aku plak jakun pestime pegi pulau terus pegi pulau yg reserve. mmg sgt cantek, pantai pon bersih! caya sungguh aku kat senior kan mase nie. tp nie la start aku bebaik ngan org. byk jgk program underground yg aku join. paling adventure sekali pegi naik gunung stong. naik ketapi mel KTM dr JB-gua musang-dabong. student 10hengget je mase tue..ketapi mel nie ko takde seat n dia akan stop kat sumer stesen termasuk la stn yg mcm pangkin depan rumah je. imagine la time tue pegi time raya cina, mmg penuh la ketapi org nk balik kampung. dh masuk area pahang baru la dpt seat. mude2 dulu sanggup aje redah semua tue eh. tp mmg puas hati sbb jelawang jungle+gunung stong mmg terbaik!
haaaa....ini lah dia bergelimpangan tido kat stn gua musang. siap ade kambing lg jenguk kitorg tido

tahun 2003~malam anugerah sukan. team kayak mmg selalu menang. aku suke la nk pegi plus dpt cabutan bertuah la hape la. kalau team menang, slalu dpt tumpang sekaki lahadiah tue. yg aku xpaham kenapa aku xpki baju kurung mase nie? 

tahun 2004~aku mmg ade baaannnyyyyaaaaakkkk gile gambor beratur mcm nie. nie xsilap aku mase game kat putrajaya. team UTM pulun gile2 mau menang ko. ALhamdulillah champion dan bawak balik byk duit...wee wee wee. itu ar yg jd motivasi.
tahun 2005~last but not least! gambo muke paling comot tp baik. nie dah final year kat FKA UTM. aku mmg takde beg sekolah. bwk fail gabak je pegi kelas. baik je sume pakai baju kurung mase nie? nape ntah? masa kat UTM kalu sorg pakai baju kurung sume pakai baju kurung. ke mase nie UTM dh start 'smart day'? isnin kene pakai smart...ye kot. rindunya dgn UTM!

9 comments:

Farzlyna Mustafar said...

syoknye tgk pic2 nozie ni.. lyn x berpeluang sume tuh.. pegi balik skolah mak hamik.. kawan pun kureng..kat skul jek.. masuk U sibuk bercintan cintun, masuk PALAPES sibuk ngn abg navy lak.. kira cinta kau dan aku je la.. org lain takdek.. dah tua2 nih la baru nak carik kawan2

wifenavy said...

baru 6 tahun abih sekolah budak nih!!! Akak dah 12 tahun

Nozie Yusof said...

WN : 6tahun baru..hee hee. mude lg kan

lyn : mesti tertanye2 bile jumpe en.suami. nozie xjoin palapes..ade la cintan-cintun tp time jauh2 buat hal sendirik je lah. tue yg puas berkawan

lia said...

kalau ikut tahun, kita ni sebaya... cuma aku abes cepat skit dari UTM, tahun 2004 da konvo sbb program 4tahun masa tu

Nozie Yusof said...

aku kat FKA 5 tahun, ko dak QS kan habis awal setahun..ko dok kolej mane? aku 5tahun kat KTR

Anonymous said...

kite same2 samura and UTM kak.. wohoooo!!! mmg rindu la kt samura ngan utm tu.. byk gile kenangann! rindu sgt kt kawan2~ ingat dulu, 1st time kite terjumpe kt UTM.. kat tasik kan kak? ms tu sy single.. akakaka... memories... hehehe ;))

-Pinat-

Nozie Yusof said...

yala pinat kan junior kat SAMURA same2 sarjana plak tuh..
paling nk jumpak akak ka UTM mmg kat tasik tue je lah..hee hee. nmpk la pinat dating ngan en.abe ATMA

{{ Liza Othman }} said...

rindunyeeeee kat zaman blaja.. comot pun comot laaa... semua kenangan terbest!!!

ooaea said...

erkk... gambar kite pn ade hehehe.. same kelas kt samura. mase kt utm fakulti lain

rindu zaman blajar... tensen tp xsame ngn tensen keje huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails