Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 22, 2010

ngangkung best ke?

tajuk tadek kaitan kan
cume mcm rase nak tgk, same feeling mcm adnan sempit jugak
tgk collection byk, mmg rs nak g tgk
ke sbb sam saheizy tue?

dah ujung2 tahun nie
biase la
nk abiskan duit
uiks..bukan sng nak abiskan duit la
hurm
aku fenin camne nak abiskan
*ok enough*

lately byk bjalan jugak sbnrnye
gi bagan serai
yg klate blah teme pon InsyAllah pegi jugak


gi sungai petani~en.suami jejak kasihan dgn skulmet sekolah rendah
siap tangkap gambar depan sekola lagi
nak tgk?
hee hee
*nie la dia sekolah rendahnye a.k.a SK Jalan Sekerat*
haha..gelak guling2
gi sungai petani tue sekali ngan swordbarrel? Lt. Jamal
aku mcm selalu nmpk muka dia
tp kat mane ntah
mls la nk pk..huhu
abis2 pon selalu nmpk dlm base je kan
wiken nie nak merambu g klate plak
haha..my 1st time nk jejak kota bharu
penah g klate tp g gua musang~dabong yg naik keretapi kene berdiri tue
*frens if u still remember this journey*
yg nie pon kije kawen temme yg dpt org bagan serai tue gak
sbb serik last week xdpt overnite kat penang, sume hotel fully booked
sehingga kene patah balik ke lumut
kelantan kalu xdpt bilik mmg masak la tido dlm keta
dh carik siap2, sbb ofc aku baru buat rombongan g sana
dpt la hotel semurah 72MYR yg dikhabarkan ok
dynasty inn kat wakaf che yeh
moga2 ok la kan
aku dh isi borang coti jumaat sampai isnin
jumaat dh gerak g sana deh

biase dulu2 kat kelantan glemer psl tudong bawal yg murah gile
skang ape yg spesel plak eh
nie nak citer psl kegemaran aku dr azali lagik
dulu kat KL mmg smpi xterkawal sbb adek port
sebulan ntah berapa helai
bila kat manjung nie, aku ingat boleh la insaf siket sbb kurg port kan
awal2 tue cume layan tudong kat syauqina je
lame2 makin kenal dgn tmpt nie
adeh! ropenyer same naik jugak stok mcm kat KL
kat billion, pasar malam giant, kat ceria bersebelahan dgn kedai golf pon aku layan gak
pastue skang mata aku dh tertancap kat satu kedai sebelah econsave yg ade banner ***ani ngan **arl **ya
rs nak pegi je tp ku tahan-tahan jebat
tolong lah nozie
beringat sket

zassss nk punch-out!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails