Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 14, 2012

genting highland 26122011

weekend yg cuti krismas tue ada wedding kat KL
so kire sekali dgn cuti2 la
tido tumpang kat rumah mb kwn skuad dia kat mindef
dok kat kuarters jln u-thant
kuarters tue besar gile
mmg berehat abis le aku kat situ
main xtvt nk g genting je
planning kuar umah kul 8
tp akhirnye kul 10 bru smpi kat skyway genting
beratur panjang gilak, siap ada yg fengsan lg
tp aku taktau la tue trick je ke hape
hahah
kul 12 tghari bru sampai atas
punyee la ramai makhluk kat atas tue
cuaca pulak sejuk sesejuknye
tak penah aku merase genting sesejuk ini
bile sejuk2 nie sahih la lapar
aku cuma beli twisties je puak tue
kat atas nie sume mknn mahal
maggi cup tue 5hengget
tp sejuk+lapar punye psl n teringin
sume pakat beli jugok
kan ade gosip RCW dating ngan adik sasha saidin tue kan
haha
mmg aku nmpk dorang dgn anak2 rcw skali
act aku xkenal pon adik sasha tue
aimuni yg kenal
fahry plak bile nampak RCW boleh dia kata
'kiah kiah kiah'
ye la 'kiah mai genting plak'
layan gambo je la ek
*nie kat escalator skyway..makcik arab ramai yea*




*dlm cable car naik atas, dh strt sejuk dh dlm nie*


*abaikan makcik pling gemuk kat situ..with aimuni & anis yg tgh mabuk2, depa nie sume muda2 belia lg*

*see! bukan main ramai lg umat kat atas nie*

memula dtg nmpk cerah lg cm gambar atas, sekali nk balik abis dh totop ngan kabus. byk game yg tak boleh main due to the bad weather

*gambar family*

*ayah dia naik solero shot tp dia pulak yg menangis-nak ikut ayah naik roket*

*sengih caver takut ke*


*mak & anak*

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails