Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 22, 2013

trauma

menyesal sebab klik 'play'
accident kat federal hiway yg 5 orang maut tue
ALFATIHAH untuk semua mangsa yang muslim
semalam try tgk kat phone kecik screen xde la 'rasa' sangat

iktibarnya malang tak berbau
dengarnya ada yg stop niat nak tolong pon sekali kena sapu
dah nasib

dulu selalu la guna federal nie
memang sume kenderaan tak agak2 lajunye
kirenye kalau kau bawak keta 80km/j kat lane kiri pon kena sumpah kot
aku pon sekali laju jugak le klau keta lain pon dah laju gitu
kereta kemain byk pon org still bole bwk 100-120
memang handei driver malaysia nie
orang asia nie xkira melayu ke cina ke india kalau ade ic malaysia mmg cmtue kot
ataupon sebab jalan kat malaysia nie suma memang terlalu bagus
lain benor dgn 'highway' sitiawan-lumut
80km/j kira handei la kat jalan yea
member2 yg naik motor nie memang kirim salam lah nak guna laluan motor tue sbb gelap katanye
tp wallahuaalam
 iktibarnya berhati-hati lah di jalan raya
ingatlah org yg tersayang

ingatan nie mcm vaksin
kalau sorang je yg amek vaksin pon xde makna
semua org dalam komuniti kena lah divaksin bg nak mengelakkan penyakit bjangkit menular di kalangan kita
ewah! why lately ayat aku skema tak hagak2





4 comments:

adianiez AIDA said...

yes. sedih!
aida x klik video tu, asben yg inform.
al-fatihah...
berhati-hati di jalanraya...

lia said...

x pernah berani nak klik vid pasal xcident, perang yadaaa2 ni...

Liza Othman said...

Al-Fatihah buat semua mangsa..

aku tak tengok pun.. tak berani tengok video2 cenggitu.. huhuu..

Nozie Yusof said...

nie 1st time kot tengok video org accident, and rasenye memang kali terakhir tengok..semoga kita semua selamat. InsyAllah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails