Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 31, 2011

fahry also known as SALLEH!

yogi bear nie dh makin becar
makin lama makin bijak
sampai mama+ayah pon kalah
dia lagi dulu pandai dr mama+ayah
adeih
fahry ade byk buku feveret
sampai letih la kene layan dia bace buku
kdg2 siap tido pon sebut words dlm buku
buku fav dia animal ngan buah
baca siap ngan sound effect sekalik
kira pon pandai dh cume mama tatau ape ade di sebalik kiraan dia
tp boleh la sebut ngan fasih
'atu, ua, iga, ampat!
fahry pon ade nickname sendiri
SALLEH
nie name dia kat umah pengasuh
budak2 kecik kat jln taman aku mmg panggil dia salleh
kalu anak pengasuh aku dtg umah nk bg ape2 mmg dia panggil salleh kat pagar
fahry terus angkat kaki g pintu
hee hee
sekian update psl fahry
dh lame tak update psl dia kan
dah lama tak update pasal wiken kan
aku pon xingat wiken seblom2 nie aku buatpe
tak balik kg pon
ade ja kat lumut
ooo...aku ngan rutin biase aku la kot
en.suami pagi2 dh pegi gop
aku to be continue la tido aku
fahry mangun aku pon bangun
fahry pon suke gak bangkung!

ermm..dah lame tak dating berdua ngan en.suami tgk wayang
aritue masa kat JB aku tgk ngan lisa
tue pon rs mcm laen ja
haha
pagi sabtu pas en.suami balik je, dia terus ajak g ipoh
ipoh je lah pon
purposely dia nak pegi jusco g beli glove baru nk pakai tournament utk esoknya
aku pulak nak beli selipar je
jauh betol beli selipar
nie selipas INOKI kat depan padini tue
sape yg tau jusco ipoh la tau
aku tgk mcm comfy je compared to crocs tipu yg aku pki buat belasahan tue

dh dpt selipar kene la pulak beli BigApple yg sentiasa sedap
bilala aku nk jemu
kalu g ipoh selambe dek aku mintak drvr park tepi aku masuk jap beli BA
punye la nk sgt kan

alkisah dpt gambar yogi bear nie mase nak beli popcorn
xdpt tgk, dpt makan popcorn pon jadik la
aku belasah sorg je popcorn nie
en.suami mcm tak berminat je
tp bila dh habis baru tanya
excited fahry tgk yogi bear
konal bonar ngan bear yea
pastue bila bwk kat poster Pirate of Caribbean
takut gile pulak
siap dokong lepas pon tak jatuh
punye la kuat berpaut kat ayah dia
haha







4 comments:

~n0rliza 0thman~ said...

wah manyak pandai la ini fahry ye.. dah pandai macam2 ye die. seronok la korang.. so dah leh tambah lagi le ahli baru hahaha!!

ninieZUERYANNIE said...

alahai.. salleh pulak ye.. cane blh dpt nama salleh tuh?

Nozie Yusof said...

salleh gelaran dia kat u mah pengasuh. dulu ms mule2 hntr fahry konpem nangis kat pagar. pengasuh tukarkan name..
salleh pon cute jugak, lgpon dia sendiri tau sape panggil salleh, sape panggil fahry

ahli baru liza? aku tunggu anak ninie kuar dulu..hee hee

~n0rliza 0thman~ said...

alaa.. kalau ko pregnant sekarang pun dah tu la anak ninie gak ygkuar dulu haha.. tua bulan aje hehe.. ke ko nak saing dengan ayudiah? dia nak start pregnant next year haha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails