Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 2, 2011

bawak bersabor boleh?

nie alkisah 1 kontraktor yg amat la desperado
projek dh siap
tp ade remeasurement kat 1 item tue
remeasurement konpem2 la kena masuk committe baru boleh lulus
aku dh hantar g committee
tunggu je la panggil committe
tp si mangkuk tandas sorang nie asyik la call2 bila boleh setel, bila boleh lulus, bila boleh bayar
ko sabor boleh? bukan aku punye kuasa committe nk sign bile
naseb si mangkuk nie baik sbb ari isnin dia dtg, committe seat ari jumaat
naseb baik tak byk citer
committee pon sign setel
so ari isnin mamat nie dh strt call lg tanya
skali lg
bawak bersabor boleh
committe dh sign kat ipoh tapi nk tunggu turun ke lumut nie xkan sehari je vongok
yg masuk committee aritue bukan pojek ko je
ade lg 20+ pojek sekali tau, skali nk layan kau je
abih la tak efisien
pastue nk antor ke sini takkan tadek black&white
bg mcm style surat cinta!
semalam selasa call lg, siap tanya tadek sape ke g KL yg boleh kirim
setakat arinie aku masih lg mnabur janji manis
tak dan la aku nk pikir duit dia aje
bukan aku tak buat ape
ade maaannnnnyaaaakkkkkk lagi nak buat la
*termasuk la update blog nie*
dia mmg style telepon pagi petang nk followup smpi aku rase rimas gila
takut benor tak dpt payment
ke takut duit tue masuk poket aku
selama nie bukan payment dia aku xbuat pon
tensennye aku!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails