Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 28, 2011

bebel bebel hanya nk luah perasaan saje

hari isnin mmg hari lemau eh
plus semalam aku baru balik dr seminar
so rase mcm xcoti lah
huhu
seminar tue takde lah pack sgt
aktiviti pulau ok lah
dpt la ku mandi laut, mandi laut tau bukan mandi pantai
naik bot, smpi tempat snorkeling pastue terjun!
wah segarnya..
bukan aku nk tgk ikan pon sbb konpem ikan aku xnmpk sbb baru pas ujan
seronok gile mase mandi2 tue
mase naik bot tue lalu la kat teluk sekadeh tmpt dulu2 slalu camping
hee hee..nmpk AZIZUL je kat situ
cantek jugak act pulau pangkor nie
rock formation dia amazing
air laut dia pon best at certain part esp tempat yg snorkelling tue
gambar? ada tp kameranya aku xbwk lah nk upload

sampai umah semalam dh tengahari dh
letak beg terus aku jln kaki g umah kak aya amek fahry
sian ini budak
mase aku sampai di atido lg
so aku balik umah lg, dia bangun aku g lagi lah umah kak aya
kak aya kata mlm2 dia tak meragam pon
cume badan dia panas la sket
tp sbb ade gang tue yg lagak dia mcm tak demam pon
bila balik umah je
mmg saheh la dia nk manje2
manje2 lame2 jd ngade2 la pulak
hmmm..nk uat amno
baru tinggal 2 mlm dia punye nagde tue
amboi sama tara mcm mama dia emo nk naik feri 5 minit tue
adess!!

wiken kali nie aku xde masak la
penat sey!
tengahari mkn kat nasi ayam mama
malam en.asben kuar g beli durian dpt 4 biji
rm8/kg
sedap jugak.2 org mkn abis la 2 biji
ade lg 2 bijik mkn mlm nie pulak lah
jeles sungguh aku kat ibu2 yg punye kesempatan nk masak mcm2 utk family
aku mmg tewas dgn tenaga aku sendiri
nmpk aje kojer kat ofc nie duduk je kan
rutin aku kalu ari kije sslalunye meting
ms meting tue walo nmpk mcm duduk je tp sbnrnye otak aku sentiasa running
pk camne nk solve problem
kalu kontraktor dg nk mintak facilitate kena la call sana-sini
kdg2 aku pelik jugak nape bil tepon aku skang naik pulak
tepon opis ade tinggal dail je pon mls
bila otak sentiasa running efecct kat badan jugak sbnrnye
mmg rs letih lah
walo bukan lah aku angkat batu-bata ke, sorong tanah ke
tp kalu dok kat site pon lagi la
mmg ketibas + otak lg mcm nk kene didih
tue la kalu ade la org dtg site tibe2 bwk payung
aku paham
sbb mmg panas gilak site kat lumut nie

balik kije plak
aku buat housechore yg paling basic
sapur dapu ngan depam TV===>tempat lepak paling best seisi keluarga
basuh pinggan, masak air n masak mkn mlm kalu aku rajin
basuh baju sidai baju @angkat kain mana 1 yg berkenaan
lipat baju mmg ikut dan aje lah
tp kemas umah nie kalau dpt kerjasama en.suami mmg lebih kemas la umah
nie dgn budak kicik sekejap je uamh aku jadi 'cantek' balik
bakul kain terlentang dpen tv tue biase
tupperware biskut s;lalu dh smpi depan TV
mainan dia siket ja
tp buku2 dia tue tak larat aku kutip dh
sekejap je dh ade kat lantai balik
ok laa di suka kat buku
mainan dia kureng siket

ok la panjang plak bebel yea
akhiri hari ini dgn kelemauan melampau


2 comments:

Suliana said...

jgn lemau2 ye nozie :-)

~n0rliza 0thman~ said...

sabar okeh..alaaa.. rumah aku sama pesen aje ngan ko hehe.. ok la fahry minat buku.. husna tak minat buku, asek nak tengok tv, aliff cam ok gak ngan buku..

eh, ko outstation fahry tinggal umah bbsitter die eh.. ok lak die ye and bbsitter tu pun nak la pulak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails