Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 3, 2011

resit tesco ari sabtu

sementelah arinie sabtu n x gi mane2
bekfes pon beli roti kosong kat nasi kandar era
minum ngan teh tarik buatan sendiri *terbaik*
itupon kul bape baru mkn
pastue en.suami nk bwk g beli brg dapur utk msak
brg basah sudah habis
mule2 ingt nk pegi pasar mini manjung je
alah! g esco ja lah
boleh beli br* ngan sabit rumput
dh le lupe bwk beg
lupak arinie ari sabtu
fahry plak arinie mak ayah bg peluang turun dr trolley
oooo..cannot go
excited sgt smpi mak ayah taleh concentrate beli brg
terpaksa masuk semula dlm trolley
namapon terpaksa, harusla meraung mamat tue
balik td aku check la rsit
aku ade dgr la hrga kat cashier lain dr yg dia display
aku nk kata terkono, mmg terkono jugaklah
tp tesco pon terkono jugak
dia caj kat aku 3.10 tp dia display 2.79
so aku rugi 0.31sen
tp penyabit rumbut dia caj aku 3.83 walhal dia display 7.83
makanya aku untung 4.00 hengget
ye la kan.kalu org beli brg penuh 1 trolley tue maunya nak chck satu2 betul tak harganya
mcm aku nie untung la
baiklah kengkawan perati mase cashier tue kire
kan boleh nmpk harga mase tue
aku mmg ingtla harga brg yg aku amek
tp kaum suami nie aku tak pastila
en.suami aku mmg xingt pon

share n care ye

3 comments:

HoneY said...

hy.. sapa baru je baca blog ni.. nak comment pasal resit tesco ni juga la..

haritu saya pon kene.. tapi 2x dah kena sebenarnye.
harga display Rm15.00 tapi kat resit RM20.00..
diorang tak update ke apa ntah harga yek..

selamat berkenalan

Abang Long said...

Salam...kadang2 para suami bukan saje2 buat xtau pasal harga2 barang. Just nak bagi peluang para isteri utk menunjukkan ketajaman mata dan fikiran...hehehe..peace!

Nozie Yusof said...

haha...sy tatau la suami org mcm mana. tp suami sy mcm tue la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails