Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 21, 2011

sorang sorang mmg susah tidur yea?





aku sampai KT petang td lebey kurg kul 5 mcm tue


aku dh le numpang org, ingt nk naek flght je sng tp ntah


seb baik njuge dh kenal ramai


tak susah juge ar nk sampai kat tmpt kopok losong tue ptg td


metingnye belum strt


esok pagi baru la mule


td tolong puan aku siapkan presentation dia


dok kat sini dpt le bilk sorg 1


ok la bilik nie


cukop la segala kelengkapannya


tp mslhnye aku tak leh tido pon


haih haih haih


foodnye aku tatau lg nk kata


td dh BBQ kambing sekor


aku tak makan pon


kenyang mkn kopok losong


makan yg ringan2 aje


aku lom gosok baju lah


huhu


*bye*






2 comments:

Iryani Noor said...

hehehe..
aku kalu kena outstation sorg2 harus bwk buku..
so xder la tercongok kt dlm bilik =p...
tak pon aku pegi tgk wayang sorg2.. hahaha...

wifenavy said...

Hmm.. terpikir2 cam na nk bg reason kat bos tak mau gi meeting kat miri minggu depan nih...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails