Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 31, 2011

cerun

bila kat rumah masa kemas2 tue teringat nk buat entry ala-ala kempen la
contohnya isu 'hot' skang tanah runtuh sana sini
actually masa kemas rumah aku jumpe balik pamplet2 mase aku g kursus pasal cerun
cawangan cerun yg panggil
cerun organise seminar bkn utk org JKR je mase tue
semua organisasi yg ade kene mengena ngan cerun dia panggil
xsilap aku PBT pon ade gak
tp hari ini aku lupe nk bwk pamplet tue
next time aku share lah ape yg patut
mean JKR pon takde la goyang kaki biarkan alam ini punah
dh buat kempen tour 1 Malaysia gitu
dh amek inisiatif nk 'wake-up' rakyat
meh share siket 

boleh jugak g kat website cerun nie

betolah x elok tuding jari sana-sini nk carik sape salah
yg dh jadik boleh buat iktibar
pastue jgn pandai cakap je
mmg ade org dilahirkan utk pandai cakap je
suruh buat aku nak tengok!




3 comments:

wifenavy said...

Hrmm... Luahan rasa sorg Jurutera..
Akak dh lama paham menda2 cam ni.. ye la dh diberitahu oleh adik2 yg bidangnya cenggitu

~n0rliza 0thman~ said...

mmg ade org cakap mmg pandai tapi tak tau apemende pon.. cakap pakai kepala lutut.. =D

Nozie Yusof said...

yg sedihnya..slalu kita kena jd 'black-sheep' of the family

ape la nasib..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails