Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 12, 2012

org lain xsayang xpe, yg penting family ada di belakang kita

kemain panjang tajuk kita pada hari ini
ewah! ayat pon skema
ko dah kenapa nozie?
lepas raya nie aku agak lost sikit
bagi la kekuatan nak face semua challenge yg mendatang
walaubagaimanapun aku tetap bersyukur sebab masih dikurniakan rezeki 
rezeki family yg sgt supportive + understanding
agak emosional kalau nk cite pasal family nie
i keep it silence in my heart yea


#ini gambar 1 Syawal kat umah PIL kat seremban dan bukannya kampung. kat bandar jugak tp ok la seremban suasana raya dia meriah jugak.

#gambar dah 6 Syawal kot nie, heehee. nmpk kamcak je fahry dgn abahtok ek. gambar hawa je takde sbb masa nie dia xikut kami beraya. nk g segamat kot time nie.

#haa yg ini baru ada gambo hawa. fahry ok la tahun nie beraya, xbyk ragam sbb mmg dah besar kot. dh dengar cakap. yg penting mamat nie kena briefing pagi dulu baru xmeragam. kalau lupa nk brief mmg hancuss la kalu berjalan.

#last but not least adalah gambar yg telah dieedit secara superpower oleh unknown. aku pon xsure mlm tue colour lipstick aku begitukah? hmmm ntah le. 
secara rutin nye lepas raya en.suami dah belayar, maka less time together la
semua urusan dunia akhirat kena buat sendiri
susah? sedih? anggap ini cuma phase of life. kau dh kawen dgn navy begitu le.
yg beza sailing dulu dgn ssailing sekarang adalah dulu PJJ kan
jd mcm kan benda major sgt la kalau suami belayar or tak balik lama2 gitu
tp sekarang nie aku mmg duduk dalam komuniti yg kebanyakkan navy maka aku rasa agak normal je
sbb ada yg lg dasat dr aku
eg kena tinggal lama gila2 makan 6 bulan
eei! mcm2 la
jiran2 aku kiri kanan depan belakang sumenye navy tak kire la officer ke LLP
kak su jiran sebelah aku nie husband dia dok kapal lama dah ok je
mmg sokmo belayar
terror la dia nk uruskan anak2 dia yg skolah, bukan 1 bukan 2 tp 5 org kot. 
seronok dgr anak2 dia dok mhitung hari bila ayah depa nak balik
baru la ada feeling rindu2an yea tak

ape ntah aku merepek nie
ok la sekian utk hari ini

2 comments:

Farzlyna Mustafar said...

nozie jgn sedey2 ye.. klw sedey halooo je ahkak nanti kite g MAKAN lagik! *x habeh2 nak makan yeaa

Nozie Yusof said...

@Farzlyna Mustafar
set ahkak2 nie mmg suka makan aje..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails