Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, September 8, 2012

Weekend yang santai aje

Makin malas ek nk update
Lepas raya agak kebizian, tp bukan bizi dgn kojer pun. Bz ngan hal2 family, last week hntr dikra register kat UMT. Mmg jauh gilak lah rasenye sbb aku turun ke muor dulu then barulah gerak g KT. Stay semalam aje kat sane, luckily dpt homestay yg sgt selesa sbbnye rasa mcm duduk kat rumah betul lah. Dpt homestay yg kakak member punye so dpt lah harga yg discounted, 180hengget 3 bilik siap ekon dgn dapur skali complete. Umah ganu kan byk style yg kayu 2tingkat jdnye mlm xla panas walopon kat tepi laut. Eh ke xpanas sbb tdo dlm ekon jugak..haha

Dikra tue adik bongsu aku, seblom nie matrix kat tangkak je. Nie kena hantar kat ganu omak dgn dikra aku nie agak emosional lah yea. Xpe nnti lelame biase la dik..hehe. Yg aku plak balik umah trase mcm lain mcm sbbnye en.asben dh rutin baru. Mmg sokmo blayar aje, slalu balik rumah 1hari klu xbtekak, xsentap mmg tak sah. Nie xde sunyi la pulak. Seb baik la ada fahry nk teman mama dia yg kdg2 sengal. Fahry pon same mcm aku jugak, dgn ayah dia klu ada mcm2 la kena dgn ayah. Tapi bila takde kat umah mencarik jugak.

Malas la pulak nk tulis byk2..nnti klu I boring sambung merepek lagi k.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Liza Othman said...

ooo patut la ade komen2 ngan along pasal nak singgah umah die yek.. oklah tu..ganu aje masih dlm mesia hehe...

standard arr gadoh2, majuk2 tu..hehe.. takde dpn mata rindu pulak ye tak hehe... nampak gaya kene tambah ahli kluarga la buat kurangkn sikit sunyi tu ;)

Nozie Yusof said...

Aku g ganu tue semata2 anta adik aku je, xsempat pon jln2 pong. Homestay yg aku duduk nie kakak abg arep punye. Klu ko nk g jln ganu contactla dia...heheh
Nk tambah lg 1 guane klu blayar 10hari, 2hari rehat pastue blayar balik..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails