Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 7, 2013

road to 55

pbismillah
now dalam usaha nak reduce weight
berjaya menghampiri 60, haku kalau dpt beh 60 dh syukur Alhamdulillah
tetapi baru sebentar tadi ada plan yg ip status ala2 mcm nie laaa
'rasa seminggu nue badan mcm dh mengembang, makan byk gilaaa tapi bila timbang BERAT x NAIK pon, menten 42kg?!'

dah dah dah, xtahu lah nak respons guane. tp jauh di sudut hati aku nie...hmm malas la nak cakap kannn. naseb baikla jaman kurus mulus xdak fesbuk. nak jugak up status 'alamak! knape weight aku 53 je nie?! dh mcm papan lapis plak, kalau kena tiup angin habis la terbang. minggu nie last trening nxt week nk tournament konpem makan banyak gilak nk dapek tenaga. takpa lah nnti menang tournament nk beli weight gain!' 

ok tipu xpernah rasa nk beli weight gain..haha. tp bila dh masuk 3 series nie sikit2 la paham. dulu ko nozie kurus kemain lagik tapi muka penuh dgn jerawat kan. dh mcm kena cikenpox spnjg tahun. now gemuk sikit(xngaku jgk tue dh gemok!) tapi kulit muka dah ok kan walopon mcm bulan. xboleh tamak semua ndak yea kang kurus xtahan ujian tibe2 jd lupa diri yea. amek gambo medang nk cekak pinggang..

pestime pakai topi muka aku elok! 
sekian wassalam heehee

3 comments:

lia said...

owhhhhh diri ini terlalu gomoks sampai rasa segan uhuksssss

Farzlyna Mustafar said...

zaman kurus x pesbuk ek? haha.. takpe la kak.. ai doakan awak kurus 55kgmasa raya nanti ek.. * jom kenyloges??*

ibuRyyanDhani said...

Caiyo!!! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails