Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 5, 2013

3 am

3 am and still cannot sleep
lg bbrp ari je dh nak puasa
hutang lom abiss lagik
now budak2 tgh cuti skola tp iols xamek cuti pon sbb anak lom skolah lahi
nxt year InsyAllah Fahry dh nak skool
asben tgh sailing maka byk bnda merepek aku buek dgn fahry kat umah
cthnya beli sos budu cap ketereh
klu ada my other half tue mmg xlepas budu tue sampai cashier
pasal kijo plak last week ada tragis sbb ada insiden sedih berlaku kat site
Al Fatihah
agak terkesan jugak dalam hati nie
budak2 ramai yg cuti masuk ofc pon lengang je

ntah paoe merepek n ok mata dh layu
👍

last but not least, lawo x hakak dgn tudung ala paridah?!

6 comments:

Farzlyna Mustafar said...

chantek nye hakak... x jd jual ye...

Nozie Yusof said...

menyeksi jugak la tudung nie...auwww!!

ashra said...

flawless nye muka.hehe.ni mesti ada rahsia ni

makin cun!

Nozie Yusof said...

zaman teknologi, muka mcm bulan pon boleh nmpk flawless..haha

Ayudiah said...

tu la nozie, ada kwn aku muka jd sungguh licin....bila kwn2 tny dia kata mkn shaklee (dia agen)...hehehe...tp ada nmpk kesan editan kt gambar tu (mcm dengki plak aku kan...biarlah muka org licin!) hahahahaha.......

Nozie Yusof said...

ahaha..muka aku tetap blobang spt dulu yg pasti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails