Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 26, 2013

post raya


bismillah & Assalamualaikum
kabare teman2 sekalian
=D
adeh nampaknye makin xreti menulis kat sini
life still goes on
puasa raya and work
tahun nie raya cuti lama kaw kaw
xtau la bape belen cuti hakak
last year xpat masuk gcr langsung, tahun nie total ade 40 hari?!
rasa buleh pg lg nie nk cuti lelame yek
pasal keja plak lately asyik dengar soklan2 bila nak nak balik manjung
soklan yg xboleh dijawab langsung
ade kemungkinan next year nk bertugas di tempat baru 
maka terkeluarlah aku dr dalam base
aku xkisah pon dalam ke luar
as long aku masih duduk di samping org tersayang
eceh!

nk cerita raya lah sket
sebelum buka hr terakhir Ramadhan baru lah gerak nak balik kampong
tahun nie turn johor yaw
memandangkan nak balik johor kena lalu n9 jugak, maka around pas buka kat ms drive tue singgah la umah seremban
sempat makan juadah raya n9 sambil tunggu org takbir dtg
lepas tue dh dekat kul 11 baru la gerak balik muor
rasa best plak, dpt menikmati rasa raya walaopon sekejap
pagi raya Alhamdulillah dalam salam cium tgn emak&abah&suami? ade citer kelakar di situ heheh
besela balik muor abah ajak round kasi habis
on the 2nd day dh bole raya yg kat daerah lain plak
plus nk tnggu org bara'an lagik
on the 3rd raya geraklah kami ke seremban

tahun nie agak spesel sbb dh plan nk g raya jauh sket dgn femili seremban
guess where?
oklah itu je cerita raya
fahry seronot di hari raya
dgn bday dia yg ke-4 last day
wah! dh besar anakanda ku

and plus one thing
me n my BFF have same latest addiction
boelh tak teka apa?
agak mebimbangkan jugak


****************************











kalau pandai teka, now dh 2 minggu bole la reveal
ado kang JIM carik..heheh

3 comments:

lia said...

tgk gmbr jelir lidah tu... sengih sorg2...

Nozie Yusof said...

buruk sangat kot muka nya..haha

Farzlyna Mustafar said...

addicted to benda mahal! x hagak2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails