Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 14, 2011

cerita rumah pulak

pertama-tama infonya
ini properties en.suami
kat taman bukit teratai, ampang
dekat bonarlah ngan KL
less than half an hour kalau xjam
soon to be my home ko kalau kene transfer back to KL
kalau boleh dgn segera nak dapat kunci rumah
CF sume dh setel
tngu en.suami lah setel sume duit payment dgn lawyer+developer
rumah nie
actually property type dia bukan rumah
tapi office atau SOHO
disebabkan itu lah kami tak boleh la nak pasang grilles yg fancy
sumer kene standard mcm management dh ready
baik ko pasang kan terus kalu mau kasi standard
aircond unit pon dia tak bagi suke-suki pasang
aku tak ksah sgt yg tue
tp sebagai penonton TV tegar
 piring astro nie yg tak paham nie
no radio or TV antena attached or hung a exterior
astro centralized kat roof top
kalu astro Byond cmane? 


ok la yea
rumahnye kaler kuning ngan merah
haha

4 comments:

Nur Hareza said...

ooo.. SOHO tu opis ke? tp leh wat duduk cam umah snediri ke? bp RM korg beli?

Nozie Yusof said...

mmg purposely for office, tp boleh jd rumah jugak..selling price dia tahun 2006 masih lg below 100k. kalu skang dh 150k kot.

Suliana said...

dekat ngan area umah su la :-) ada kawan duduk apartment, mmg mgmt tak kasi pakai piring astro sebab dah centralised, mmg agak membazir la byr beyond tapi tak leh tgk beyond :-)

Nozie Yusof said...

umah sue kat area pandan2 jugak kan..sekat le kot. tataule tahun bile balik KL. ingt nk cari alternative home, semban ke nilai ke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails