Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 23, 2012

Kursus penang

Now ada course kat naza talyya penang
2nd time stay kat sini
Biase2 ja otel nie, sesuei la dgn rate otel
Biase la kursus byk kali mkn
Aku paling suka time bfast je..hehe

Dh 2 malam kat sini byk gak planning
As usual carik DVD kat bt.feringhi
Mlm td dh dpt dvd yg aku ndak
Cume NCIS je xdpt..ku lupe selak tmpt lain kot. Tgkle nti klu partner in crime nk g lg x sbb smlm kan lom gji, xbrani nak lebih2
Abis course smlm trus laju2 g chowrasta nk beli jeruk
Ingtkn jauh sgt, rupenye dekat je ek
Kat chowrasta pon 'hidup' jgk
Ade kedai jual buku 2nd hand
Sgt la mgunung buku2 dia
Novel ada, buku teks matematik asas kat utm dulu pon aku nmpk
Aku beli novel dgn buku 'mushka mushka mickey mouse!'

Last saturday aku xsengaja janji kat fahry nk belikan menan chuggington utk dia
Dh kuar tp xbeli n haruslah mamat tue menuntut sbb aku jarang bg janji manis
G kat tesco skali kau harga chuggington mmg out of range
Aku bli menda lain dulu, tp kat rumah dia still ingat psl chuggington tue
Kebetulan smlm aku jumpak kedai borong menan kat bwh chowrasta
Harga pon dlm kemampuan
Dpt la chuggington tue
sebenarnye mak bapak dia yg nak main...hehe

*bersiaran dari bilik astana 1*
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Farzlyna Mustafar said...

yeaa.. bole blogging kt bb dah! kasi kat i novel 2nd hand satuwww

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails