Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 13, 2012

sudah mid-februari

tau2 je dah masuk mid februari
bulan nie byk betol aku punye perancangan
sama ada personal & work
bulan nie ada 1 projek nak serah dan 1 projek nk tutup akaun
harap2 bole la capai KPI tahun nie utk work
kerja mcm mana pon tetap kerja
walaupon personal aku byk tganggu
maksud personal tue bukan lah mslh besor
biasela manusia kan mmg selalu diuji dgn masalah
*eh..berkesanlah cuti seminggu, klu x aku msti bebel2 psl problem je kan*
bole la cuti selalu gini

actually aku ingatkan lepas aku cuti nie kene pg kursus kat penang
tp rupenye tunda next week
alamak! terclash plak dgn event nak pegi KKB
aku dh tmimpi2 mau pg KKB tue
guane xdpt pegi ek
myb boleh jugak tp penat lah nk berkejor balik dr penang pg KKB pulak

InsyAllah bulan nie dpt boypren baru
tunggguuuu!!!!


3 comments:

Farzlyna Mustafar said...

nak naik kete honda!!! kehkeh

Nozie Yusof said...

weee!! laki i takat bwk kpl kat darat je manenyee mampu beli honda...tgh ukur kereta di badan sendiri yaww!!

Farzlyna Mustafar said...

yela.. itu laki nye.. bininye...kuikuikui

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails