Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 2, 2010

ptk aku belum sudah2 agi

gud morning

lame dah aku tak update kat sini eh

aku tgh ber'PTK kat KL nie, ujian bertulis abis dah tingal nak present SKT ngan group punye asg je. dah less stress la sket. sebelom ujian bertulis tue aku mmg cemas gile2 sbb aku bukan stadi sgt..huhu. dengan balik muor, pastue pegi wedding lagi. mujur la asg individu ngan slide SKT aku dah siapkan ari jumaat tue. itupon org tak berani kaco aku dlm bilik..takut kene marah kot sbb muke aku seres abis nak siakan asgmnt..poyo x??? hasilnye soklan bertulis semalam adelah susah especially soklan kewangan yg wajib jawab tue. haih..hint yg penceramah tue bagi mmg tak hint langsung. tatau la result cimane..

jumaat pas solat jumaat kitorg dh cabut baik muar...integriti? naseb le..haha. dekat kul 10 gak baru sampai. ahry tido lame gak dlm keta tue. jadk takde la serabut sgt. ni dh nak pandai ke depan ke belakang dlm keta. jenuh aku nak control. on the next day g segamat pulak lt.aseng kawen. sykur jugak tak panas ase nie, sorry le ak dpt amek gambo kawen dorang. haih tak mampu den nak amek gambo. ayah dia bz ngan pdang2an. seronok gak journey ke segamat tue, dulu mase kecik2 aku selalu g segamat g umah wak aku.

sabtu singgah seremban sbb speanjang aku berptk aku tinggal la fahry kat somban. atuk n wa excited nak jage fahry. nie fahry dah cerdik dah compared las time atuk n wa dtg manjung. dah faham org cakap ape, kalu setakat suh buat benda sempoi tu kacang je..e.g buang sampah or panggil atuk minum ke. tp buang sampah tue kene ikut la, kang dia godek tong sampah tue haru plak. pernah sekali aku terjumpe kain lap ngan kain lampin tue ade dlm tong sampah. seb baik baru ukar plastik...hahah

en.suami sorg2 le balik lumut meninggalkan aku kat KL..aku amek la bilik kat tmpt PTK. awal2 aku dah buking. dgr citer ramai yg tak dapat bilik sbb full dah since 1minggu lg aritue. aku dpt bilik mak aih..besar gile mcm nk duk 1 family plak. bilik executive suit nie..tp aku seram jugak sorang tido dlm nie. nie nak buat statement jahat sket..nie 2nd time aku tinggal fahry outstation. sekali mase aku g BTN, nie aku stay kat hotel plak. nikmatnye tido malam nyenyak sampai pagi. selalu kan ade 'makhluk halus' merengek mintak susu..baru mlm tadi la aku boleh nyenyak pon. mlm semalam aku stay up la konon. itupon aku terjage kul 4+ pagi..mase tue aku tingat fahry n susunya. atuk cakap fahry nangis malam panggil mama..sobs sobs sobs

seb baik ramai gang kat sini..ye la budak UTM beramai2 join JKR. aku lepak ngan rini lah sbb yg lain tue sume posting kat KL. aku ngan rini je yg ke laut siket..hee hee. ok lah! sat agi eka nak dtg prepare presentation dia. aku belum mandi agi turn aku petang kang..lambat gile kan.

*tbe2 nak selit gambo aku belum ade double chin...hee hee*





1 comment:

ninieZUERYANNIE said...

nozie, best of luck.. klako btol la fahry skang nih.. boleh die buang kain n lampin.. huhuhhu.. comel aaa!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails