Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 2, 2012

Isnin & April

masuk April sudah
dah berlalu suku tahun nie
kejap aje masa berlalu
jujurnye tahun nie aku tak meletakkan byk target
kui kui kui
aku hanya ada 1 impian je tahun nie
impian yg betul2 besar
bukan la verangans nk beli rumah ke, nk pg vacation obersea ke, dan juge bukan kurangkan shopping. haha
aku berdoa nak tambah lagi ahli keluarga tahun nie
pd sesetengah org mungkin 'proses' ini sgt senang
senang je 'pap' melekat
siap bole gurau2, tp utk aku tidak le
kalau Allah kata bukan rezeki aku, nak buat mcm mana kan
hee

bulan nie mmg xde kemane2
paling jauh aku g mting kat ipoh je laa
sbbnye tgh sakit
now en.suami la pulak yg kene CP
kesian pulak dgn org sakit
tp jaga org sakit mmg perlukan kesabaran
dtg dia punye ngade2 tue Allah aje yg tau
nie td dah g HAT, SOB 5 hari
mcm suke je dia
tp malangnye kena kuar dr kursus amek lesen kapal tue
bukan rezeki dia nk uat caner
InsyAllah lain kali boleh amek
fahry pulak aku konpius dia kena ke tak sbb ada la bintik
tp satu @ dua tempat je
demam pon xde la demam pon
last2 td aku hntr dia kat umah kak aya
agaknye tngu ayah dia elok baru dia punye naik betol
ntah le, kalu kena betol harusla aku cuti plak

on works, esok ada serahan projek kat klien
dah tinggal satu je pojek yg on-going kat site
maknenye ape?
maknenye boleh makan angin la pasnie
*senang betol buat duit*haha
projek la cmtue, maintenance siket ja
itupon serah pd yg pakar
bole aku apply kursus best2 pasniekursus yg lame2 tue kan
dh lama x g kursus kat KL
hihi
utk kesekian bulan aku tngu backdated aku tak masuk2 lg
pdhal sebenarnye aku pon taktau amaunnye berapa
yg aku tau makin lama dia tagguh, makin byk le terkumpul aku dapat
kumpul la sampai raya cmtue, senang kan
ih ih ih
aku dh verangan mcm2 dh nie
aku rs aku dh kurg la bab2 sopeng tudung
kalu idak tue asik nk g PH aje
nmpknye aku dh bole terima hakikat yg tudung psr malam KDSK pon bermutu juge
dh le murah, berhelai2 boleh beli kau


2 comments:

Farzlyna Mustafar said...

mudah2han cpt la fahry dpt adik ye..

*backdated kang blanje ek?

Nozie Yusof said...

tanda2 dh dpt backdated adelah #pulutkuning..amin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails