Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 22, 2012

Discover port baru di hujung benua

Nak qada' kegagalan beli DVD masa g penang aritue
Tempat kejadian nie kat Holiday Plaza..gugel je bole jumpe. Sape nk tau secara details boleh personally tanya kat aku, mana la tau tersampai JB kan
Tadik berjaya rembats DVD TV series yg aku carik, 2 CSI+H50+criminal minds+5 citer korea yg cina tue hasut aku suh beli. Dulu zmn muda2 aku layan jgk citer korea, tp padah layan citer korea nie kalau dh tgk mcm kena rasuk. Sampai sanggup stay-up sampai pg.

Lg satu benda baru aku discover kat sini adalah designer bag yg pelsu tp nmpk cm ori belaka. Bukan 1 kedai plak tue, ada byk kedai jual brg cenggitu..tp brand coach takde yea, sbb agaknye baik beli yg ori sbb dh byk seller yg jual online skang. Yg brand lain2 yg aku xingat tp aku tgk lawa belaka sumenye. Nak bg contoh beg paling mahal + mustahil kot aku beli adalah brand chanel yg harga yg original mau beribu2 takpun berbelas ribu. Td aku selak siket pricetag yg tak ori reganya ada 500 ko! Aku selak je laa..dorang kata tue supplier korea yg gred AAA la agaknye. Ramai singaporean yg bli situ kot, sempat lg psg telinge tue. Dorang beli beg situ bkn sbb kualiti, tp sbb nk brand dia tue.

*aku citer mcm aku nk jd supplier plak*
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

Farzlyna Mustafar said...

Pinjam dvd!

wifenavy said...

Ha ha.. Bbrapa thn lepas kat situ juga akak borong dvd grey anatomy season 4 & 5

Nozie Yusof said...

boleh pinjam @Farzlyna Mustafar, tp tunggu i khatam dulu yea..

Nozie Yusof said...

@wifenavy tak boleh beli byk dulu, skang bole beli la byk sikit...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails