Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 20, 2012

Tempat jatuh lagi dikenang..

*ini makanan ruji klu o/station*
Seb baik lom gaji, klu x mesti lagi byk aku borong kat jusco tadik
Nie mlm 1st aku tido hotel grand BWave nie, aku mganti bos aku utk meting senggaraan. Dh namanya mganti, maka bilik aku dpt ikut kelayakan bos aku le. Mak kau besor biliknyee smpi makcik seram lah dok sorang*rasa nk import je beregu dtg sini klu boleh*katil besor aku suke, tp bilik besor rasa lain mcm je. maka aku terpaksa terhad kan pgerakan aku mlm2 kat dlm bilik nie. Haha
Berbalik kpd tajuk di atas, sampai JB mmg tak sah lah kalau tak buat entry 'kenangan lalu mengusik jiwa'..hehe. Pa'kal la aku dtg sorang, kalau tak 1 JB aku haruk..hehe. Dolu2 aku kat JB naik moto je, skali dtg sini naik keta rasa gayat la pulak. Ptg td aku sampai2 je rasa nk pg CS, tp aku rasa CS yg best cume cineplex die ja. Panjang jugak langkah aku tadik sampai ke AEON Tebrau, sbb niat di hati nk beli jaket baru. Pg mting xbwk jaket haruslah beku aku besok. Lgpon jaket aku skang one and only jaket yg aku ada spnjg aku kojer*alasan je tue nk jaket baru*
Pastue rasa nak pegi Holiday Plaza, nk reCce ade lg tak DVD cm dulu. Kalau setanding ngan bt.feringhi kira ok la. Aku nk carik DVD TV series ja, bkn nk beli movie punn. Harap2 la ada seperti yg dicarik.
Mlm2 begini aku rindu dgn 2 bdk bucuk aku..huhu
Takde bau dorang, rasa lain pulak
Pasti 3 malam yg buhsan..huhu
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Nur Hareza said...

aku lepas grad, langsung tak pernah ke JB pun!! rindu juga nak ke sana

Nozie Yusof said...

JB totally different reza..jln dia dh byk flyover

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails