Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 13, 2012

Tup tup sudah 24 Ramadhan

Kejap aje dh 24 Ramadhan
Ape aje lah amalan aku bulan nie?
Hmm
***
Td kul 2pg baru je sampai dr KL join bdk2 x utm viking berbuka
Buat kat riverstone kat batu dam, same tmpt dgn last year
Last year ok la, tp thn nie hampeh sikit walopon bayor lebih
Yg penting dpt bermesraan lama2 kat situ sbb tmpt dia mmg isolated

Pergh! Sakan aku minggu nie JJCM
Smlm boring2 smpei juge kat aeon stn 18 sbb konon nk buka kat nando's, skali harapan je situ xboleh buking. Nk mnunggu dr kul bape plak ek, last2 buka kat kenny rogers
Kononnya menahan diri dr beli ape2
Asben aku puas kata kat aku sabor2 esok kan nk g KL, beli sane je lah
Sungguh xbeli ape2, tp asben aku plak yg terlajak boli kasut @payless..haha
Pastue td g KL planning nye nk amek baju rayo asben kat wisma yakin
Amboi kena redah jugok jln TAR - masjid india tue
Aku dgn stroller sbb fahry dtg pnyakit xnk jln sndirik
Gigih meredah dr sogo smpi wisma yakin
Ramainya umat shopping kat situ ek
On the way patah balik ke sogo, hujan la pulak
Redah jugak dgn strollern seb baik stroller tue ada bumbung
Fahry basah tang kaki je..haha
Masuk sogo pon sama la jugak jalan cerita..ramai gilak umat dlm tue
terus naik tingkat 4- tempat baju budak
Dh tau nk beli apo, xpyh la kau nk tgk suma nozie
Dgn umat penuh gitu, baiklah selesei kan cepat
Nie klu x sbb xmenahan smlm kat ipoh, tpaksa la jugak beli baju ry fahry kat sini. Floor 5 pon dh tak sesesak floor lain, pdhal salenye sama dgn floor bwh skali tue..aku pon xpaham
Kul 6 baru gerak slow2 ke empangan batu, syok teringat zaman dolu2 byk tournament kat sini..huhu
Penat? Penat jugak tp memandangkan kami mme suke berjalan xkisah le. Arinie kojer + berpuasa
Setakat arinie masih dpt puasa lg Alhamdulillah
Lambat plak bendera merah naik bulan nie
Mcm2 benda aku telan sbb konon2 mau kurus, agak sbb tue lah lambat plak yea
Kurang sikit kena bayar balik nanti
Hee hee

Ooo..aku sbnrnye dh bape ari sakit gigi
Maximum dh asenye, rasanye nk g klinik gigi arinie
Ahkak xtahan dah nie

Ok lah..
Selamat berpuasa!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

norinaomar said...

rindu pulak nak bersesak2 kat KL..

Liza Othman said...

huhu.. tak sanggup redah jln TAR/sogo hehe..

yela, kenangan betul masa lalu kat batu dam tu.. tp aku actually takleh lalu situ, nanti teringat someone special 13years ago haha!! mati kalau laki aku tau hihihi!!

Nozie Yusof said...

Liza : kenapa aku xtau ada cite 'someone special nie'? Jalan TAR tue klu xsbb nk amek baju xde maknanye la aku nk g, sogo tue ok la utk aku yg setahun skali pg situ..hehe

Liza Othman said...

:D..cerita lama.. budak2 jasin aje yg tau hehe..

tp jauh la jugak korg menempah baju. kami beli siap aje mana sempat.. dah tua2 ni tak semangat sgt pun nak soping raya..just utk budak2 je..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails