Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 27, 2012

Syawal 1433H

Alhamdulillah our Syawal went very well so far
dua2 orang pon dapat cuti panjang, start from friday to yesterday
raya sakan tahun nie ek
next year belom tahu lagi sbb en.suami hari ini telah melapor di tempat baru
yg bagusnye melapor lumut jugak
maka terkeluarlah beliau dari KD Pelanduk yg byk even tue
nie dh kat kapal kena bersabar asyik kena tinggal la pulak
kapal apa soon to be announced lah yea
kapal kecik je

hari raya berjalan seperti yang diharapkan
kesian le fahry
mamat yg suka 'bangkung' tue hari2 kena bangun awal sbb nak pegi beraya
1 Syawal kat seremban xmacam kat kampungku
MIL msak nasi impit, rendang, kuah kacang
lepas solat raya terus balik kuala pilah
poie sumo umah makcik pakcik kat kampung seri menanti sampai la ke melang
lepas isyak balik seremban sambung lg kat seremban
last2 kul 1pg baru sampai umah blik
raya 2 xde g memane, tapi org dh start ramai dtg
raya 3 baru la balik ke klu muor
sampai2 je terus sambung beraya pusing kampung
kat muor nie sedara mara jauh2 kat daerah lain
tue yg tour dari muar-kota tinggi-ulu tiram-jb-yong peng-segamat
mmg jauh la kiranya
tp ahakak rasa puas hati minyak makan halftank je
kan elok klu bwk slow
minyak pakai sikit jee
haha
begitu lah cuti raya ku
siap ada sesi mencarikan jodoh
kelakar la plak
kalau ada jodoh, ade la*eheh ayat standarad*

hari ini dh start kojer, biase la mood kelaut
tgk2 gambar raya org
senyum tgk gambar sendiri
update blog plak
makanan byk yg sedap2 musim raya nie mcm xsampai ati plak nk ditolak
sape2 nk jemput openhouse sgt dialu2kan
umah aku klu dtg mood nk masak aku panggil la dtg makan
tp aku xleh masak sorg2 dlm skala besar
portion sikit2 boleh lah
hehe

dh start merapu dh taktau nk tulis pe
aku akhiri entry ini dengan ucapan 

SELAMAT HARI RAYA EIDULFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN




2 comments:

lia said...

salam aidilfitri...

Farzlyna Mustafar said...

ahkak tau kapal ape.. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails