Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, August 5, 2012

Review Tudung AJ

Last week ade meeting kat ipoh, habis awal haruslah merayau dulu. Aku cume target nak pegi tgk concept store tudung bawal aidijuma tue. Magz raya ada promot tudung tue aku rasa cantik benor la. Memandangkan yg jadik model tue adalah datin norjuma*yg kalau pakai tudung 5hengget pon totap kau cantik*lg la terserlah kecantikan tudung itu. Kat Mydin Mall Ipoh ade dh kiosk dia. Kiosk dia kat kedai kecik2 kat luar tue je, bukan lah kat dalam mydin. Jenuh la aku pusin 1 mydin, seb baik jumpa. Oleh kerana aku mmg dh set mind nak try tudung nie aku beli la jugak 2helai yg famous amos tue. Lgpon reganya xlah semahal tudung PH @ ariani dn sewaktu dengannyee. Ada tudung longgok lg kat situ. Katanye tudung AJ yg reject, ala ada rusak siket2 ja. Kalau pakai pon xperasan. Boleh la beli dgn harga murah

Material dia memang xkan sama dgn tudung bawal no. 1 tue. Kalau dh byk tone 1 tudung sahihla bukan kain bawal no. 1 yea..tp senang la nk bentuk2 kat muka sbb kain dia keras sket. Raya kali nie mmg beli tudung bawal aje. Raya2 lepas pon beli tudung bawal je utk mak n adik2. Xcompicated sgt sbb xpyh pikior psl size muka la hape la. Actually bila review balik tudung AJ yg baru nie mcm tudung pramit dulu2 tue cume printed dia dh patternkan aidijuma punye. Tp yg pramit tue susah nak pakai kan.

Setelah sekian lama tudung ada awning menjadi hits 1 malaysia, tudung bawal is back now! Selalu beli tudung bawal online yg best kat ctredzuan.com*utk sape2 nk search kat FB* yg jd pelopor bisnes online since 2005 lagik. Tudung kawen pon aku beli dgn dia. Skang nie tudung dia mcm pisang panas laku dia. Setiap hari kuar batch baru n xsampai berapa jam dh soldout. Taktik nk dpt beli adalah shop online time sahur, itu pon kdg2 melepas jugak mane yg berkenan. Lg satu beli kat bawal ekslusif kat jalann TAR, tp xdela aku beli yg berterabur batu byk2 tue. Aku beli yg paling murah tp bkualiti. Klu ikutkan mmg ade yg sampai beratus2 tp akak xmampu lee

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

norinaomar said...

sepp lah kita nozie..
tahun ni beraya pakai tudung bawal
nampak lebih ayu dan suci gitu
humban dalam mesin basuh pun tak rasa nak nangis hihihi

Nozie Yusof said...

Itu le, tdung ada awning maintenance tinGgi klu nk tahan lame. Tdung bawal sumbat ja dlm mesin..

Liza Othman said...

dah lama tak pakai tudung awning sbb byk rosak en.hubby humban dlm mesin basuh tanpa pengetahuanku huhu.. skrg back to bawal gak.. guna balik yg dolu2 tu..

A.Y.U.Z.A.I.N.I said...

xde demo ke nozie.. heheh.. tudung bawal aku mmg dh sedekah mane ntah.. adela 2-3 helai yg rs syg skit nk letgo..

Nozie Yusof said...

@A.Y.U.Z.A.I.N.I pakai biase je ayu, cm dolu2. Xde la aku pakai cm juma eh datin juma buat melambai2 tue.
Aku pon dh byk bg kat org, mane2 tudung yg senang pakai aku sebat jee..heehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails