Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 19, 2012

hanya ALLAH Maha Mengetahui

ini

or this..

isu boikot nie rasanya bukan baru-baru nie je
dah ada yg audit apa yg ada di rumah kita?
skang sume kecoh boikot mcD, myb kebetulan aje deme buat beger bfast free arinie
Wallahualam hanya Dia yg tahu betul ke tidak

coke, pepsi-kdg2 beli  gak
kotex - ganti dgn stayfree!
carrefour-manjung xdem tp aku rs tesco pon same je
kitkat-dlm petiais tgh byk, asben beli byk kt lgk
CK & Tommy Hilfiger - perfume ade, pasnie pakai bodyshop aje
J&J - ganti anakku ke pureen ke
IBM & Intel xtau la nk boikot guane. hmm
mcD, KFC - ??
Levi's - dh xmuat pki levis. hahah!
huggies - fahry hmpir pempesless
nestle - ???
maybelline - bru beli BB stick dia, pasnie pakai pixy dgn bedak arab je lah yea
facebook, twitter? 
yg lain2 tue cm nokia, disney, danone ade jgk. klu ada pilihan lain better lah amek pilihan lain yea

my personal thought
pilihan di tangan anda
Help end Palestinian suffering by boycotting Israel today!






2 comments:

Farzlyna Mustafar said...

series tak perasan kfc. alamak! acamana nih nozie?? kite kene g lunch kat silaturahim yg mahal nak mampos tu je lah ek

Nozie Yusof said...

kan Allah Maha Mengetahui, kita doakan je lah yg kita makan tue hasil dia pegi utk kije2 charity. kfc+mcD ada buat charity jugak kan.
so hari nie nk ke silaturahim ke? hahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails