Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 12, 2012

mandrem giant manjung!

td berlunchdate dgn ila + lyn kat kepsi giant
dah lama xmkn kepsi, boleh gian pulok ya
sementara menunggu ila sampei aku meround dlm giant dlm ati nk carik suar tdo 
dapat la pinky 12.99
sebelom masuk tue aku beli magz nur+rasa = 12.90 
pastue seblom masuk kepsi aku terpandang bedak pixy
kan muka cun mcm bulan, bedak pixy pon aku sambar jgk rega 20 hengget
kat ofc td dh mintak no cosway akak sahriah, konon nk beli bedak miyami kat cosway
sekali kedai cosway kat giant tue tutp dh rupenye
lama sgt dh aku xpg giant rupenye
lunch kepsi plak biase la dlm 11 hengget plak
ok la dah lama xmakan
pastue td sebelom aku masuk giant sebenarnya aku kasi cuci keta aku siap vakum sume
10 hengget plak
kau tengok perbelanjaan aku bila masuk giant??? itu baru giant manjung ok
total lost adalah 67 hengget jugak 
seb baiklah aku dh dihalau dari ofc dlm sopeng complex yea
mcm mana gaya agaknye kalau aku tak dapat pindah dr ofc midvaley yea
abissss! memang ade hikmah aku tetap berada di manjung..hahah
kalau tak jenuh kena catu duit belanja

i xkisah pon jd cheapskate
muahaha




2 comments:

Liza Othman said...

hei mane ade lost.. ko kene kira gak untung nya.. kereta bersih, perut kenyang, dpt suar baru dll hehe..

Nozie Yusof said...

betul jugak le, sume benda tue pon aku aim lama dh nk beli kan..aku paling suke part 'kereta bersih' tue.
hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails