Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 2, 2012

Ini kira apa yea

pengasuh fahry selalu nak bawak fahry balik kg. Kalau kampung takat teluk intah aku reddho je, tp kemain jauh kg kat kota tinggi. Adei xsanggup..dis week kak aya nk cuti 1minggu. 1st time dia nk cuti panjang tahun nie, so kasi can la ek. Kita bole dpt annual leave, dia pun kene la jgk kan.
Balance cuti aku tnggl 9hari je, so bole la guna utk bln2 terakhir nie. Last year aku ada balance 25hari, jauh beza dgn dis year. Pikir2 balik tahun nie aku mmg byk cuti sbb family ada p roblem kesihatan. Luckily en.asben tgh cuti dr sailing, so bole la gilir2 cuti nk babysit anak kesayangan..tp pttnye aku pon cuti la jgk kan pg holiday memane? Tp apakandaya memang xbole jugek, makanye kau duduk je la kat manjung nie nozie. Ok wat Manjung skang, ada AEON nak bukak 4hb nie. Ini sume cara2 nak kempiskan poket aku je yea.
Motif uplod gambo dr bb ade lah setelah sekian lama pakai bb bru nk download screen grabber ini. Almaklum skang bb nie mcm xberape nak glam, klu pakai note la baru in kan..huhu nak jugak.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Ayudiah said...

Peh, kota tinggi. Lebih jauh dari kg sebenar mak dia (muor), huhuhu...

Nad @ MamaZN said...

Hebatar manjung!
Sume ada..giant,tesco, aeon plak...
Hebat,hebat...
=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails