Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 21, 2010

1 bulan lagi birthdate fahry



20hb semalam genap la fahry 11 bulan
memang macam-macam dah ragam dia
  • dah boleh stand berdiri lama, kalu nak turunkan fahry dr gendong mmg sure bg dia berdiri terus n fahry boleh stand. 2 -3 hari lepas fahry dapat la 2 - 3 step. nmpk mcm fahry tak takot.
  • mulut dah makin bising, ape ntah dia sebut. sumtime dia sebut 'maaa...' macam panggil mama dia ok. ooo sumpah terharu
  • fahry dpt beza tepuk tangan ngan basuh tangan.
  • banyak words dah fahry paham. tp tgk mood dia jgk nk layan ape kita tanya. e.g tanya telinga, gigi n kaki ke fahry boleh tunjuk
  • fahry kalu dgr azan ke ape2 ngaji ke, tangan terus letak kat telinga. kdg2 tgh main2 fahry ketuk2 pastue tangan terus letak telinge, kunon2 nak azan..yg ini mmg cute.
  • fahry mmg behave time azan + 'indahnya iman' kat OASIS. agak2 ngamuk2 takmo diam, bg dengar mmg terus jadi baik n dengar cakap mama
  • fahry good boy!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails