Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 26, 2010

best yg paling best dlm dunia....

balik kampung
setelah begitu lama
adalah yang paling nikmat
yg nie kira rekod baru la
kesian
lepas nie jgn la smpi lama sgt mcm nie kan
tak baik sungguh

original plan aku nak pegi kursus kat KL ari rabu n khamis
then sambung cuti jumaat
rabu n khamis tue aku dok la kat sbn
dpt la atuk&wa bergurau senda ngan cucu dia
tp tgk keadaan yg tak berapa best
aku tak jadi kursus
tp kitorg amik cuti khamis & jumaat
lajak sampai muar sekali lah
heheh

dpt la singgah KL sat
[gaji dah masuk kan...hahah]
sume dpt buat
sogo, anakku, mee bandung, sup, asam pedas
dll

****

cukop pasal balik kampung
nmpk gaya mcm 80% kami kena carik kediaman baru
rumah kami dh ade owner baru
ca ya nun alif la pulak
kami tgh gigih call sana sini nak carik umah baru
time kami carik tak ade pulak
bile dh dpt, ramai pulak yg offer
ade dh calon 2 - 3 umah
  • 3 C - best dekat dgn ngan umah pengasuh. sewa 400, sedang2 elok utk aku yg pemaleh nak kemas umah. tak payah penin nk upah org potong rumput bagai. malangnya dh ade org rembats dulu..CANCEL!!
  • kat 2I jgk, dh biase ngan area 2I. mcm best jugak. route g kije pon same jer. kan. distance ngan rumah pengasuh pon best jugak. pastue jiran pon mcm best jugak. tp akak jiran tue lum bg no. telepon owner. nmpk gaya mcm dh ade org nak je umah tue.
  • kat manjung point kot, blkg giant. yg nie konpem buleh dpt sbb kwn atas kawan mcm tue la..sewa 500. tp nk antar fahry kene merentas manjung pulak.
  • stay je kat umah nie sewa ngan owner baru. untung2 owner baru kaya n baik hati, boleh la kami mintak ape yg patut. owner nie beli umah nie CASH ooo...huuuu
yg penin nye nk kne pening psl pindah lg. penat pindah aritue belum sudah nk kena pindah lagi. nak pose n raye plak nie. terjelir la lidah kalu pindah time pose..

ok lah..mood blogging tgh mari. nk buat 1 lg entry psl gadget review lah pasnie
POYO!!

2 comments:

Suliana said...

pindah lagi? kesihann.. :-)

Nozie Yusof said...

itu la sue..terpakse la pindah, kalu tak kena tido dlm khemah pulak

huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails