Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 30, 2010

mode : kekaguman melampau

aku kagum ngan bos aku
anak 8 org
jage sorang2
ade yg nk amek spm, pmr, upsr sume lengkap
tp boleh urus hidup ngan baik
kerja pon tip-top
tip-top maksud aku
dia boleh buat decision bila dia kena buat decision
boss mmg la kene buat decision kan
tp raaaaammmaaaaaaai bos2 yg tak berani buat decision
then menyusahkan anak buah bile pg meting
bile anak buat decision kata memandai plak
tp ini tak berlaku kpd aku
syukran!

kekaguman aku bermula bile aku pegi meting ngan dia smlm kat KL
otw to KL tu mcm2 dia buat
nk buat surat pindah anak sekolah la
ingt psl anak g tuisyen la
call contractor psl brg prelim la
call consultant psl design la
lg
ingt nk beli baju ry anak la
ingt nak beli toys anak la


yg memuncakkan lg kekaguman aku semalam
dia bwk aku g jln TAR
[tempat yg aku suke g suatu ketika dulu]
dia beli kain pasang berpasang2 dgn harga borong
ade la 2 kodi
ngan telekung mcm2 jenis
utk bisnes kecik2 dia tue
pastue g pulak GM Plaza kat chow kit tue
beli plak segala mala gelang kristal
kat sini mmg tempat pemborong brg2 yg jual mcm kat uptown tue
harga mmg jauh lg murah dr kat uptown
aku join la beli gelang2 kristal[kristal ciplak le..]
butg baju melayu + 2gelang kristal = 9hengget!
pastue pegi pulak kedai mainan kat chowkit tue jgk
aku join beli 3 toys
train + ferriswheel + drum = tak smpi 50hengget
sume ade musical + sore. kualiti pon ok mcm fisher price jgk rasenye

yg pentingnye aku tatau la mcmana dia boleh buat SEMUA dlm mase 1 hari
mcmana dia bahagi masa 24jam sehari tue
aku baru anak sorg, try la g tengok umah aku skang cimane
mcm tongkang pecah

boss aku nie siap nak amek PHD lg
wah!!!!

mode : kekaguman melampau!!


2 comments:

lia said...

wahhhh serius kagum ni.... mcm x kenal penat lak bos tu kan...

da 2 tempat kat gomen ni, both office ada prob bos xberani wat keputusan, both perempuan lak tu hu3...

nozie said...

bos sy nie nie mmg berani abis lah. sbb dh kije ngan navy kena jugak la uat decision..

sy kena marah ngan dia pon rase takpe la, dia mmg tau ape dia ckp

huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails