Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 30, 2010

masak express!!

rsnye dgn rasmi nk announce
akuu tak buat open house
sape2 nk dtg amat dialu2kan

so semalam aku kerja mcm biase
ptg dh camtue en.asben tepon btau anak buah dia nk dtg raya mlm nie
ooohhhh...aku pon dh tbayang situasi aku kene bersilat kat dapor
pdhal en.asben kat pdg lg tgh 'mencangkul'
balik kije terus singgah FAMA beli daging ngan bhn2 nk masak mee2 jea

ms amek fahry, aku rs mcm nk jempot pengasuh n family sekali la
aku pon beli 3 paket mee ngan daging 1/2 kilo
rase2 mcm cukop aje
aku mmg expect mesti ramai budak2 dtg mai aku sbb pengasuh aku nie budak2 suke ngikut

pas maghrib anak2 kak aya dtg dh sbb dorang nie minat betoi ngan fahry a.k.a salleh
asben aku kata dia dh ketor takot meee tak cukop
terus dia kuar beli satay
lawak betoi bile dia cakap 'duit takde pon tak takot mcm nie'
haha

seperti yg dijangka mmg ramai la budak2 yg dtg nk hurong fahry
10++ org kot
rezki Allah nak bagi, mee bandung ku cukop2
sbb dh tambah sate tadek la budak2 tue melopong
ayor pon segera aje..tp tue yg sedap kan
tp aku rs puas la msak2 mcm ie
hee hee

sorry..tak dan nk snap mknn yg ade


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails