Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 23, 2011

muhammad fahry bin azwar telah berusia 2 tahun 20 ogos yg lalu


syian mama tak buat satu entry khas utk anak mama yg sorang ini
fahry dah 2 tahun
mama doakan fahry jadi anak yg solleh dan hidupmu diberkati Allah
AMIN









Alhamdulillah fahry membesar dgn sihat dan kuat
nampaknya mama + ayah kena bykkn effort utk besarkan fahry agar jd insan yg solleh
now fahry dh boleh baca Al-Fatihah in his own language
surah 3 Qul pon dh boleh siket
nampaknya mama+ayah kena selalu baca Al-Quran
*remind myself for this*
kdg2 fahry paksa ayah baca surah Yassin
counting pon dah boleh 3 language juhe
malay, english & jawa
tahun nia kami berusaha nak bg fahry pandai baca pulak
harap2 fahry tak stress ok

sempena 2nd besday, ayah dah beli kuda baaru utk diri sendiri dan fahry
ini dianya

dah bawak kuar dari kedai beskal terus letak kat seat blkg
terus fahry kata 'fahry nak duduk belakang'
ok mama pon bg la duduk belakang
mmg sgt J anak aku nie, pegang basikal xlepas2 sambil cakap
'mama mama, fahry punye'
lepas g kedai basikal singgah jian, menangis ko tngglkan basikal dlm keta
nangis2 kat parkinag giant tue
seb baik ayah pandai pujuk
kalau mama pujuk mungkin lain siket
haha
mama pon dpt adiah besday jugak
hee hee
jam yg lama tue pon ayah ade share, tp memandangkan tali nya bukan besi, dh sudah dijangkakan akan ada masalah tali PU
jam elok lg tp syg tali nye kene order ko
tgk la nnti aku svey kalu2 jam boleh ganti talinye
abih kene gigit + siat ngan fahry




1 comment:

Anonymous said...

hee...sabar jela...saya pun baru balik dari tgk site ngan org JKR tadi...nasib la RE JKR yg deal nie ok orangnya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails