Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 5, 2011

doakan yg terbaik

last week 1 dis 2011
aku report duty jugak di CKASJ
ckasj nie kat midvalley
lg bahayo dr kat maju bukan
urgh!
dis week kena laju2 lg pegi sane utk penempatan
walopon aku mash 50-50 sgn result rayuan aku utk ditempatkan di JKR Perak
aku pegi juga lah
kang xpasal rayuan aku kene tolak, kat ckasj dpt pulak unit 'lelong'
sungguh la aku takmau
setau aku ramai jugak kenalan aku yg dpt ckasj nie
tp aku xnmpok pulak ms aku repot duty tue
dulu ms kat KL aku mmg ndak la masuk ckasj sbb bole buat design
tp skang nie aku prefer dok kat site
rasa belum masak lg exp kat site
masih lagi peringkat exposure
agaknye ini balasan utk aku yg 'malas' kot
huhu
apepon aku dlm tempoh pelepasan selama 2 minggu
kalau takde rezki aku stay kat sini
aku akan bertugas di sini sehingga 16 disember 2011
luckily utk agensi aku nie utk rayuan tak lah complicated sgt
sbb aku baru je nak naik 44 kan bukannye 54
naik memangku je baru, elaun ade la siket
walopon naik gaji tp dh kene duk kat KL pulak, make same aje la yea
yg lebih2 tue nk kena tampung cost of living kat KL
yg sgt mahal comparewd to manjung ini
walopon jabatan kata
kenapa jabatan nak kena pikir psl hal personal kita
ada aku kisah?
sbb lepas nie aku pulak akan kata
kenapa saya pulak nak kena pikir psl problem jabatan
SANGAT UNFAIR!

KAWAN-KAWAN SEKALIAN
DOAKAN RAYUAN SAYA DITERIMA
i have to stay here for my family




3 comments:

Suliana said...

tahniah.. ada kawan su pun pegi ckasj, chinese lady.. good luck ye di tmpt baru :-)

Farzlyna Mustafar said...

tahniah for d promotion. Semoga nozie trs stay sini.

Nozie Yusof said...

su & lyn : thnks

2 minggu tidor xnyenyak nieh..doakan yea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails