Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 4, 2012

Penemuan & Pertemuan

Dah masuk malam ke-4 kat wad, fahry dah getting better. Dah kencin banyak & boleh berak dah. Itupon lepas makan ubat lawas malam tadik. Tp kandungan protein dlm urine still 2+, makanya mmg belom bole kuar wad lagik. Ubat utk cure tue baru start semalam n nmpknye he is progressing. Harap2 fahry takde la demam ke hape yea..AMIN

Aku yg tukang meneman nie terpakse la carik xtvt, sume magz kat mart tue aku nak baca. Seb baik umah dekat plus my lil sister ade kat sini sementara tngu result matrix dia.

Baca majalah MW tue yg jumpe iklan 'ridiculuous' seperti gambar di atas. Ini personal judgement aku la ..ngape sampai begitu jadiknye. Kalau suami dia yg happy ok la, tp org lain yg nengoknye agak2 dpt saham jgk.
Aku doakan la yg empunya gambo nie dapat kesedaran..
Esok mak + hawa nak datang sini..lama tak jumpa cucu. Yg seremban clan tngu greenlight dr en.suami

Hati ada senang melihat fahry ada progress. Kengkawan yg dtg visit Fahry mekasey byk2 yea. Esp to MAKBED yg rajin menyinggah kat sini. Kawan2 baru from UPNW pon ramai yg dtg, most of them pestime bertentang mata. Selalu just balas2 komen kat fesbuk jaa

Kalau ada kesempatan mokcik update lg yeww!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

Rozlin Rizalman said...

Get well soon fahry...smoga kembali aktif seperti ank2 lain...

Nozie Yusof said...

Thanx mem..so far fahry is progressing. Hope bole sembuh InsyAllah

Rozlin Rizalman said...

...اِ نْ شَآ ءَ اللّهُ
Sama2 kite doakan yg t'baik buat fahry...
Nozie jgn ler b'mem2, segan lak...:) call me lin je ☺Ķªª¥ lebeh mesra huhuuu...

Nozie Yusof said...

ok...demi kemesraan yea
segan le plak
=D
thnx anyway

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails