Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 17, 2012

dewan makan SAMURA

sekarang tgh musim budak2 dapat result UPU. tp result UPU skang online je xmacam zaman aku lepas SPM. lepas SPM tau bukan matriks ke STPM ke. nk tau result UPU paling canggih kena guna teleUPU yg caj dia mahal ya amat utk beberapa saat je...huhu. tapi sebabkan nk tau result UPU, ye la kan nak menjejak kaki di menara gading haruslah belasah aje. lgpon yg bayar bil bukan aku...hahah
tapi entri kali nie bukan psl unibersiti tp psl sekolah zaman nk SPM
aku form 4 & form 5 kat SAMURA @ sains muar
mule2 dpt offer aku cm xsemangat jugak sbb aku ingtkn nk jejauh siket sekali alahai, seberang jambatan aje
lagak cam tak homesick kan..huhu
tp walopon sekolah nie kat muar, tp isi perut nyee bukan lah muar sepenuhnya
memang betul 1 Malaysia lah kan
dari kelantan-KL-JB-borneo sume ada
seronok sbb pestime aku kuar dr kepompong jawa aku
haha
rutin sekolah nie biase la sama mcm boarding school lain kat mesia
tp sorry i xmakan dalam tray besi yea
makan siap hidang, balik sekolah pg dewan makan tinggal makan aje
nak pegi prep malam pon same, kau tinggal makan aje
kalau dh dasar NOZIE, yg ingat psl dewan makan je lah yea
masa form 4 kan takut dgn senior, jadiknye senior bg meja kitorang kat tepi jauh dr senior lelaki. senior suke buat tuduhan melulu kat junior, skodeng senior lelaki tgh makan
alahai..tp memang betol pon, bukan senior lelaki la, semua lelaki dlm dewan makan pon


 nie kalau terer cariklah aku yg mana satu, aku takde hardcopy gambar nie. nak kata umah aku banjir tak pulak. tp gambar nye memang dh hilang ntah kat mane. ada satu gambar yg kitorang bgambar 1 batch pon hilang bersama-sama magz sekolah. sayang kan...huuhu memang sayang weh!
ada pon gamba dlm dewan makan
ade la harinye dpt buah sebijik sorang
menu best hari rabu dgn sabtu
memang best gilak lah sbb ade eskrem skali
klu dh namenye dok hostel pastue dpt eskrem memang heaven la kan
gambar nie ms jamuan spesel tue yg air oren tue
kalu tak air putih je a ek
sbbnye aku nie org kebanyakan maka sume mknn kat dewan makan nie aku rasa sedap jee
yg lain2 org kaya2 ade la komplen ikan keras la, sayur potong besar susah nk makan le
sopan je aku dlm gambar nie
tudung dilarang selempang, baju lengan panjang
alahai rindunya zaman sekolah
aku hilang dh gamabr2 kat dorm, kat kelas & banyak lagii
waaa...nyesalnyee!!


2 comments:

norinaomar said...

Nozie??macam kukenal...

Nozie Yusof said...

ingat tak tak puan norin kecil molek? hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails