Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 12, 2012

Alkisah collagen dengan Nozie

Dilema paling besar wanita yg umurnye nak menginjak 30-an adalah pasal kesihatan. Now aku punye badan mmg dh naik byk compared mula2 kawin dulu. Lemak byk bkompol esp kat area perut and peha. Kalau tak pakai girdle mmg sumpah buruk gilee dan huduh geleber perot ahkak! Aku ada masalah tambahan plak, kulit sgt la sensitif. Kdg2 ok xde jerawat langsung, tp lately makin naik byk pulop.

Last 3 month aku start ambik JMD, purposely utk kesihatan dalaman bukannya nak kurus. Mula2 ambik mmg aku dpt rasa perubahan, badan xla letih sgt bila balik kijo plus ada sikit kurus. Tp lepas 3bln agaknye JMD dh sebati dgn tuan dia, aku rsa cm kembali kpd asal plak. Pdhal aku maintain je telan JMD pg petang.
Mmg diakui aku tgh obses nk kurangkan berat badan, obses dgn collagen plus nak cantik luar dalam la konon. Baru2 ini teringin mau cuba kapucino kolagen yg dipromote oleh mak bidan ku. Baru bberapa hari aje, setakat nie mmg aku dpt rasa kemalasan nk makan plus portion makan kurang. Makan pon dh kenyang cepat. Tp masih tlalu awal, kita tgk la nnti habis sekotak nie jd ape.

Td aku pegi facial kat EJ dkt dgn nasi ayam mama dgn member baru aku nie. dia kata dulu pon dia gemuk jugak, pastue dia try RADIENZE n mmg ada kesan positif. Normally perot boncit bkn sbb lemak pon tp sbb peranakan kita tue kembang after bsalin. Jdnye radienze nie boleh pulihkan badan dgn rahim sekali la. Pon aku ambik jugak n aku lom try pon..mcm tue la dingdong aku skang. Dengor aje produk terus rs nk try. Aku harap dlm pencarian nie aku berjaya lah menemukan produk yg betol2 sesuai yea..jgn jd tikus makmal dh le nozie ek.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Liza Othman said...

nanti dah makan leh tulis testimoni ye. mau tau juga keberkesanannya :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails