Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 29, 2010

..hilangkan rase gundah..

sejak dua menjak lumix aku dh OK, byk la gmbr fahry
semalam ayah-fahry balik sekijap je, so sempat la outing kejap. hajat di hati nk layan pesta buku lagi, tp punye la ramai umat dlm tue. kami gather2 kat the mall je lah
banje ayah fahry hadiah-bday plus banje besday
ade la uat kenangan

*yg ini fahry uat menan je. lum pandai tonggang lagik. botol pon lum pandai pegang sgt. takpe, practice makes perfect!!
*fahry uat muke bucuk!!
*1st time ever dpt capture gigi fahry 2btg di bawah
*yg ini muke 'ngoceh' sesuatu. sebenarnye 'ngiler' a.k.a terliur tengok mama-ayah mamam kan?? sian
*yg ini ayah uat ja'at kat fahry. nti fahry dh besar buat balik kat ayah camtue nak..isk!! nmpk gigi 2btg kat atas. dh tumbuh 4 kat atas, jarang-jarang plak cam mama..hahah
sehingga itu daa...
muge ade rezki aku jumpe balik cincin aku. yg corong pam tue buleh beli, tp cincin mcm mana nk patah balik ke tahun 2006??!!!

2 comments:

Nozie Yusof said...

boleh komen?

liza kata x bleh komen

~n0rliza 0thman~ said...

try try try.. heh takyah bgtau sumer orang la =D

btw, gigi jarang tu nanti bile baby besar sikit die akan rapat. sama kes husna dulu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails