Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 16, 2010

tibe2 nak citer pasal rutin


basically pagi2 kami kuar umah kul 0715
jalan bukan jem teruk mcm kat KL pon
umah bsitter kat 3C
x sampai 5 menit dh sampai
2minggu yg awal, pg2 fahry mmg ON siren dia lah kalukat pagar
minggu nie dh kurang siket
kak aya dh pndi nk tekel sbb pg2 tue mmg fahry kuat 'drama'
masuk umah ok je sbb h ae kwn

sampai kat gate base dlm 0730
pon tak jem jugak
mmg tak stress la
life people dlm base nie basically mmg totally different dr luar
mcm kalu kita masuk area universiti pg2, environment dia lain
sama jugak mcm base navy nie
masuk gate je mmg kebanyakkan pakai uniform
ade putih ade biru
asben aku pakai biru sbb dia seamen
ade jugak yg pakai PT

pastue ade org joging
bukan joging perlahan
nie dh kire stok berlari laju secara bergerombolan plak tue
biase yg lari laju2 nie geng paskal
lari siap kene dokong member
haha..kesian betol
ade jugak yg tuang
yg BMI dh byk tue tertinggal le kat belakang
pastue ke depan siket ade org berlari jugak
tp pakai uniform bomba
konpem la panas giler lari dlm uniform bomba
kdg2 aku nmpk dorang lari mase lunch hour
org2 lain berbondong2 nk g lunch, dorang kena berlari plaks

bile tgk senariO nie, aku teringt muvie2 psl life org dlm base tentera
mmg same sejibik mcm dlm muvie
tp kat JKR TLDM masih same mcm kat JKR lain
tp agak adventure sbb klien mmg navy je
phm2 aje la navy mcm mana
pening jugak layan

tp aku belum sampai tahap pening ngan klien, masih lg stage nk adapt ngan people kat sini
mmg tune otak dorang lain dr HQ
aku ygmintak kan, kena la sesuaikan diri
harap2 lepas nie dpt ramai kawan lagi
=D

*setelah sekian lame aku tadek entry gambar, nie gmbr US navy uat show ngan gelombang iru kat lumut*
dorang stok nyanyi lagu black eye peace ngan lady gaga
penyanyi pompuan die kurus gile tp sore sedap
mmg kurus mcm bini popeye
lg ketara sbb nyanyi pakai uniform
haha




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails