Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 2, 2010

besar punye!!

arinie 2nd day kat sini
semalam boss aku dh brief siket2 ape task aku
dan juge beliau pesan kalau buleh dh ade eng kat sini, flow kena la laju siket
before nie lmbt siket sbb takde JA
agak mencabar juge statement tue
terus terang aku ckp ngan bos aku kurang experience psl projek
byk yg dh lupe
ade 2pakej yg kena jage, B dan C
dua2 siap tahun dpan InsyAllah
semalam aku dh meround dua2 site
setelah sekian lama aku kat JKR, smlm baru 2kali kot aku masuk site JKR
yg 1st tue masuk site penjara
tp penjara tue dh nak siap
takde feeling site
feeling penjara pon tak ada sebab lum ade banduan lagi
ksian tak aku?

tp kengkawan ku yg sefakulti!
adakah anda masih ingt benar psl construction??!!
myb aku perlukan bantuan kalian di masa hadapan
nmpk gaya TA kat sini tere2 belaka
CABAR MENCABAR MINDA TERCABAR!!!

working environment kat sini mmg totally diffrent
bangunannye mcm sekolah aku dulu kat kampung yg mane skang lebih cantek
to be specific dinding kayu walopon 2 tingkat
layout ofc mcm bilik guru
kat sini aku dpt bilik sebijik kat hujung
kat sini TA pon ade bilik
so privacy siket kot kan..
yg menambah ciri 'old-skool' kat sini adelah parking
korang dpt bygkan tak parking sekolah mcm mana
mcm tue la sejibik
bagusnye aku dpt sepetak
dulu kat maju punye la hazab nk dpt..
syukur la babykailan aku tak kena panas dah

sekian buat kali ini
=D



5 comments:

~n0rliza 0thman~ said...

wah wah.. kira antara bos beso lah ni yer.. baguih baguih..
selamat berjaya!!

ninieZUERYANNIE said...

cite la pasal fahry plak..

ninieZUERYANNIE said...

nozie, sumenye berubah sekelip mata ek.. aihh nozie, aku pon br brp kali sgt g site dek akibat site jauh2 & kekangan peruntukan T&T.. (wah, ayat aku.. cam nak berhujah mempertahankan diri je!)

~n0rliza 0thman~ said...

uitt, please accept these awards.. mog gi umah aku kat sini

Nozie Yusof said...

liza : mane ade bos beb..52, 48, 44 ade agi. TA otai pon byk kat sini. aku masih picisan lagik

i'll take the awards

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails