Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 1, 2010

kelam kabut di pg hari..

salam pg isnin
aku bersiaran dr ofc baru aku
mmg le tak segah bangunan maju tower
tp syukur Alhamdulillah

now aku tmau citer psl kije lg
nnti next entry aku conclude psl kiej yea
aku nk citer psl 1st experience aku hntr fahry kat bsitter
awal2 lg aku dh letak sume brg fahry
aku pon actually blur ape yg aku nk bg kak akak tue
yg aku ingt susu, brg mandian, minyak, losen bedak towel sume aku bubuh dlm satu bakul
aku letak 2 bijik botol
buleh la rotate 2 botol
baju akak tue kata supply la utk 1minggu
tp td aku bubuh la 10 helai dlm 1 beg
tp aku x label pon sume2 tue except for susu
diapers plak aku kunon2 nk bg 1beg terus
tp td udah kelam kabut sgt smpi tertinggal diapers tue
seb baik la umah akak tue dekat ngan kedai runcit
kedai tue ade la jual huggies dry
belasah je la dulu
besok baru bg yg betol punye

asben aku kata nk kuar kul 7
pg td aku mangun pukul 615
aku msak bubur bubuh ayam siket
fahry kena pakse mangun ayah
aku xmandikan, just cuci muke ngan tukar diaper
pakai bedak byk2 siket
by the time fahry dh siap, bubur dh siap aku belum mandi n gosok baju
ape lg..kelam kabut le aku
dlm otak aku dh pk alasan pe nk bg kat asben
dia tue detail siket
askor la katakan

sume brg dh angkut masuk keta
ngan tilamsekali asben aku angkut
perlukah bekal menan?? aku bwk jugak la fahry punye moon + lion
itu yg dia paling suke geget
tengok jam dlm keta 0702
hek eleh!! ingtkn lmbt sgt tadi...
dh strt debar2 takut fahry meraung kena tinggal
asben aku dh ckp ngan fahry
jgn nanges
nnti main ngan kwn
lwn2 rmi

mmg fahry nie paham kitorang cakap ape
dia nmpk aku masuk keta
dia tak nanes pon
uat muke macho je
agaknye dia dh iase time gitu
dia nmpk aku kuar pintu umah g kije
Alhamdulillah fahry
kalu tak mama yg nanes nnti
=D

lesson learnt! nnti tnye akak tue ape yg kurang eh
kalu aku bg baik, mesti dia servis baik juge utk fahry kan

sekian

p/s : sorry no picture for time being. sini takde pe di blok. maka aku akan buleh berFB jugak..haha


3 comments:

ninieZUERYANNIE said...

part yg xde ape "diblok" tu yg best tu..

ashra said...

ye btul.hehe.
kalu kita wat baik,tentu org wat baik kat anak kita.hehe.

ko duk maner? dalam base or luar base ek?..aku rindu ar,tempat aku mebesar.hehe

Nozie Yusof said...

haha betol ninie...xpyh susah2 cucuk berok band lagi.

ashra : aku dok kat luar, keja dlm base. windu dtg la sini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails