Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 13, 2012

nak install DVD player...

i am in pain since yesterday
now aku kasi tahan dgn acroxia yg sgt mahal aku dpt kat klinik yasmin
aku penah dpt pil tue kat HAT tp ko kene berlame2 la kat HAT
hope besok aku ok sbb bekalan acroxia aku dh habis
tinggal sebijik je
aku pon taktau seres sgt ke tak kesakitan aku nie
yg buat aku bengang adalah
aku bercakap tp xde org dengar
aku taktau la emo ke hape skang
sume rasa KO je
sume cam xkene aje
mintak tulon install DVD player kat leptop nie pon hmmmm....
sabor aje lah

ih ih ih

1 comment:

Farzlyna Mustafar said...

jd ke wat procedure yg doc suggest tu?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails