Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 5, 2012

Pen nan sebatang

Xkire la org baca ke idak psl nie
Selama aku berkhidmat utk kerajaan since year 2007, jujurnye aku xpernah la dpt exp cengginie
Selalunye tatacara nk mintak alatulis adalah isi borang walopon benda yg ko ndak hanyalah sebatang sbbnye apapon itu hak kerajaan
Hari nk mintak pon hari2 yg tertentu je
Alkisahnye td aku dh kehabisan dakwat gel dan pen yg aku ada sumenye kaler biru

Pen hitam pon ada actually tp xberapa nk puas. Maka melangkah la aku pg stor konon2 boleh dpt pen ink-gel yg slalunye aku beli sendiri. Cuba naseb je lah sambil2 borak kejap ngan akak stor. Tp akak tue xde, yg ada adik..
Malas nak citer pnjg-aku dpt pen 2nd hand sakibuku dia pakai je.
Hmmm...aku diam je lah. Syukur Alhamdulillah dia bg jgk pen dia
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Ayudiah said...

Camtu la Nozie... Kadang-kadang pelik ke mana perginya stok2 bekalan tu, slalu mintak xde je...huhuhu

Nozie Yusof said...

nie kes adik2 malas nak layan aku mintak pen sebatang. aku pon salah gak mintak x isi borang kan..
reflect kite punye mgmt tue...birokrasi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails